Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwroty 800 zl

(Temat utworzony: 06-08-2022 07:44 PM)
10828 Wyświetlenia
Adka11
Apprentice
Opcje
Po zakupie  telefonu Samsung s22  I zalogowaniu się na Samsung  members,gdzie znajduje  sie6 baner promocyjny  i formularz  ktory należy  wypełnić? 
286 Odpowiedzi
TomaszCcc
Explorer
Opcje
Wejdź na regulamin promocji. Tam masz wyszczególnione u jakich partnerów trzeba kupić.
0 Like
TomaszCcc
Explorer
Opcje
Dzięki za pomoc. Właśnie wskoczyło okienko w korzyściach, wniosek zgłoszony, teraz tylko czekać na pozytywne rozpatrzenie.
SaCam
Voyager
Opcje
Jak już weszło to już z górki, nie pamiętam jak długo, ale chyba mają czas ok. 14-21 dni na przelanie premii
slepylos
First Poster
Opcje
U mnie też lipa, czy naprawdę dostanę ten zwrot ? Bo jakoś mi w to ciężko uwierzyć? ???
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@slepylos, jeśli dostałeś maila, że się kwalifikujesz do zwrotu i zgłoszenie jest poprawne, to na pewno dostaniesz, innej opcji nie ma.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Maciek1976
First Poster
Opcje
U mnie po naciśnięciu w okno wypełnienia formularza wyskakuje taki oto komunikat.. pomoże ktoś?
Screenshot_20220811-203730_Samsung Members.jpg
0 Like
szymonek125
First Poster
Opcje
Witam też zakupiłem w neonecie telefon, po 5 minutach aktywowałem kartę sim i wykonałem telefon a baneru wciąż nie widzę od 5 dni. Pomóżcie co zrobic
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maciek1976, uruchom ponownie telefon i sprawdź, czy będzie ok.

@szymonek125, uruchom ponownie telefon i odczekaj kilka godzin. Jeśli baner się nie pojawi, w regulaminie masz maila do organizatora promocji, napisz do nich — włączą Ci baner ręcznie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Maciek1976
First Poster
Opcje
Niestety nadal wyskakuje mi ten sam komunikat.
0 Like
hgn123
First Poster
Opcje
Oho, ciekawe czy mi się pojawi bo niecałe 24h temu kupiłem s22 ultra a dopiero zrobiłem pierwsza rozmowę... jutro juz 13.08 więc mam nadzieję, że jutro wskoczy ta opcja
0 Like