Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

android 11

(Temat utworzony: 07-01-2021 12:13 AM)
324 Wyświetlenia
arkadiioo96
Explorer
Opcje
Cześć, jest jakaś orientacyjna data aktualizacji zaplanowanych na styczeń tj. M.in note 10+ do one ui 3.0 i android 11? Czy pozostaje kwestia czekania?

0 Like
7 Odpowiedzi
Rozwiązanie
dzidch
Explorer
Opcje
myślę że na dniach puki co 11 jest już w 4 krajach
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Do końca stycznia pozostało jeszcze trochę czasu, ale również uważam, że aktualizacji pojawi się wcześniej. Niestety nikt nie zna dokładnej daty udostępnienia aktualizacji. Trzeba po prostu sprawdzać dostępność nowej wersji z poziomu telefonu. Pamiętaj, że w pierwszej kolejności aktualizacji pojawi się najprawdopodobniej dla wariantu XEO czyli dla telefonów pochodzących z wolnej sprzedaży. Oficjalny harmonogram aktualizacji Android 11 znajduje się w poniższym odnośniku.

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-11-z-o...

dzidch
Explorer
Opcje
na chwilę obecną jest w grecjii, hiszpanii, szwjacarii, panamie, austrii luxemburgu czechach francji emiraty arabskie vietnam malezja niemcy ruminii. i caly czas dochodzą kolejne państwa
AndrzeM_
Explorer
Opcje
no właśnie tylko szkoda że są to 2 dniowe odstępy czasu
0 Like
Nisia
Voyager
Opcje
Dzisiaj jest aktualizacja na Note 10+

Screenshot_20210112-115854_Software update.jpg

0 Like
arkadiioo96
Explorer
Opcje
Ja już po aktualizacji, jestem zadowolony ale nie do końca.. na modelach s20 itp. wygląda zdecydowanie inaczej spora różnica ale no działa więc gitara 😀
0 Like
Artbi
Apprentice
Opcje
ja już dostałem ale nie z żadnej sieci smartfon wolna sprzedaż
0 Like