Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Aktualizacje oprogramowania Galaxy Note9

(Temat utworzony: 12-03-2019 03:25 PM)
621 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Note9.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy Note9. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy Note9:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

0 Like
149 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, świetna informacja. Mam nadzieję, że oprócz poprawek wprowadzą również inne udoskonalenia i ulepszenia :winking-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, wygląda na to, że Note9 otrzyma nowszą wersję o numerze N960FXXS2CSC1. Aktualizacja o takim numerze pojawiła się już w kilku krajach takich jak Bułgaria, Węgry czy Słowacja. Na ten moment nie jest jeszcze dostępna oficjalna lista zmian.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mirudo24 całkiem możliwe, bo numerek który podałem, to wersja open, którą mogłem pobrać jeszcze przed tymi, o których wspomniałeś.

Co ciekawe dla XEO widzę już takie coś: N960FXXS2CSC4_N960FOXM2CSA9_N960FXXU2CRLT.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Szewcu72, czyli jest dostępna jeszcze nowsza wersja oprogramowania. W ciągu kilku dni powinna wystartować aktualizacja więc wtedy się okaże, którą wersję udostępnią. Czekam cierpliwie :winking-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wspaniała wiadomość! Dzisiaj pojawiła się aktualizacja o numerze N960FXXS2CSC1. Oficjalna lista obejmuje wyłącznie marcowe poprawki bezpieczeństwa. Aktualizacja dostępna dla wariantu XEO.

Screenshot_20190313-094639_Software update.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Posiadacze Galaxy Note9 już mogą pobierać aktualizację o numerze N960FXXS2CSD2. Nowa wersja oprogramowania dostępna jest obecnie dla telefonów pochodzących z wolnej sprzedaży (wariant XEO) i wprowadza wyłącznie kwietniowe poprawki bezpieczeństwa.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung rozpoczął udostępnianie aktualizacji o numerze N960FXXU2CSDE, która w niedługim czasie powinna pojawić się w Polsce. Nowa wersja oprogramowania wprowadza możliwość zmiany kąta widzenia w przypadku robienia zdjęć przednim aparatem oraz możliwość zmiany ustawienia harmonogramu dla trybu nocnego.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aktualizacja o numerze N960FXXU2CSDE została udostępniona w Polsce dla telefonów pochodzących z wolnej sprzedaży.

Co nowego?

· Poprawione parametry. - Aparat
· Poprawiono stopień zabezpieczenia urządzenia (2019-04-01).

WojciechZ
Explorer
Opcje
I popsuto połączenia przez wi-fi...
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@WojciechZ A co się dzieje jakie objawy ?

0 Like