Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przycisk blokady ekranu

(Temat utworzony: 08-06-2018 01:18 AM)
4266 Wyświetlenia
dawid1999
First Poster
Opcje

Od jakiegoś czasu przysick blokady ekranu nie spełnia swojej funkcji , przestał on po prostu działać.  Czy jest on objęty gwarancja? Utrudnia to w normalnym funkcjonowaniu , gdyż nie mogę zablokować telefonu kiedy chce 

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Rozumiem, że mówimy o przycisku Power. A jak zachowuje się w swojej ppdstawowej funkcji?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
dawid1999
First Poster
Opcje

Aktualnie nie spełnia żadnej funkcji, gdyż nie działa.  Muszę czekać aż ekran sam wygaśnie 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli doszło do uszkodzenia elektrycznego, to gwarancja powinna uwzględnić naprawę.
Warto jednak skontaktować się z serwisem w tej sprawie, bo co w przypadku, gdy rozładuje się bateria? Jak go włączyć?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
miecznik
First Poster
Opcje
S20 FE 5G źle działa przycisk wlączania zaskakuje za jakieś 10sekund po aktualizacji One UI 5.1
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@miecznik, spróbuj na początek wykonać zabiegi Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.