Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odblokowanie telefonu bez PIN do ekranu blokady

(Temat utworzony: 04-02-2025 11:00 PM)
215 Wyświetlenia
mikroesde
First Poster
Opcje
Jak? Zablokowałam sobie 5-letni telefon Samsung z tysiącami zdjęć, milionami wspomnień. Ustawiłam PIN, zapomniałam. Jestem załamana. Przez kilka miesięcy szukałam pomocy mailem i na infolinii Samsunga, nikt jednak nie może mi pomóc. Co robić? Nie chcę hard resetu, bo zależy mi na odzyskaniu zdjęć...
6 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Niestety jeżeli nie przypomni sobie Pani kodu PIN to pozostaje wykonać hard reset z recovery co wiąże się z usunięciem wszystkich danych z telefonu.
Mrgaretka30
Helping Hand
Opcje
Piszesz..."szukałam pomocy mailem i na infolinii Samsunga" a google przecież każdy pstryk rejestrują""" google zdjęcia """ a hasło można odzyskać do konta google przez administracje google. Tam szukaj
MałaGosia
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mikroesde  Niestety jedyna opcja to tak jak kolega wspomniał wcześniej.  A na przyszłość warto pamiętać o regularnych kopiach zapasowych i zgrywaniu danych zwłaszcza tych najważniejszych jak zdjęcia na komputer lub inny dysk. Żeby właśnie później nie stracić tego. Nie traktować telefonu jako jedynego nośnika zdjęć- wspomnień. 

Ug
Pioneer
Opcje
Możesz w ostateczności skontaktować się z jakimś serwisem odzyskiwania danych zanim zrobisz hard reset ale to troszkę szara strefa, 4-cyfrowy pin odblokują bruteforcem dość szybko, ale nie za darmo
0 Like
kpio50129
Voyager
Opcje
Współczuję... niestety nie ma takiej opcji raczej. Do starszych telefonów nie polecam ustawiać hasła, bo można szybko zapomnieć (chyba że ma się tak dobrą pamięć jak ja) Ewentualnie w serwisie może Ci jakimś bruteforcem odblokują, ale raczej nie liczył bym na to... jedyna opcja, która na 100% zadziała to niestety fabryczny reset... ale rozumiem Twoje obawy.
0 Like
kpio50129
Voyager
Opcje
Albo spróbuj sobie to hasło przypomnieć.
0 Like