Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z aktualizacją S9 plus

(Temat utworzony: 08-01-2020 06:22 PM)
2650 Wyświetlenia
JDxfub
Apprentice
Opcje

Witam

Mam probiłem z aktualizacją. Gdy klikam pobierz cały czas każe mi czekać, mam tak od dłuższego czasu i zaczęło mnie to trochę drażnić Screenshot_20200107-202435_Software update.jpg

0 Like
JDxfub
Apprentice
Opcje
wyłączyłem, ale nie działa
0 Like
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@JDxfub, W takim razie wyczyść pamięć i dane aplikacji "Aktualizacja oprogramowania" oraz wykonaj wipe cache partition zgodnie ze wskazówkami podanymi w tej wiadomości.

JDxfub
Apprentice
Opcje

wielkie dzięki, zadziałało 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like
Members_OPLt8BF
First Poster
Opcje

Witam szukałam już wszędzie i nic .

Wczoraj próbowałam zrobić aktualizacje (3 razy ) za każdym razem wyskakiwał mi błąd aktualizacji.

Na jakiejś stronie przeczytałam , że należy wyłączyć telefon i po chwili uruchomić go ponownie po takiej próbie telefon nie chciał się włączyć, pojawiły się komunikaty po angielsku że jest błąd systemowy i mam trzy opcje do wyboru

-uruchomić ponownie -przywrócić do ustawień fabrycznych -i coś tam o przywróceniu danych 

Nis uśmiecha mi się przywracać ustawień fabrycznych gdyż na telefonie mam 3000 zdjęć a szkoda mi ich . Co mogę w tej sytuacji zrobić? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz włączoną synchronizację zdjęć z Microsoft OneDrive lub Dyskiem Google? Jeżeli tak to Twoje są bezpieczne.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_OPLt8BF  Witam

Jeżeli ponowne uruchomienie telefonu nie pomaga to trzeba będzie jednak wykonać ten reset telefonu. Co do zdjęć najlepiej wcześniej zgrać je na komputer, dysk przenośny lub chmurę 

0 Like
Members_OPLt8BF
First Poster
Opcje

No właśnie nie mam ich nigdzie zgranych 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_OPLt8BF, rozumiem, że ponowne uruchomienie telefonu nie przynosi skutku? Za każdym razem pojawiają się te trzy opcje?

Members_OPLt8BF
First Poster
Opcje

No nic nie daje , jak przytrzyma się przycisk blokady i ciszej dłużej to pojawia się pełno innych propozycji (ponownego uruchomienia , wyłącznia,  resetu , aktualizacji itp ) wszystko po angielsku 

0 Like