Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania dla modeli z serii Galaxy A

(Temat utworzony: 10-02-2025 09:14 PM)
460 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

003_product_image_Galaxy_A53_5G.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 170 Odpowiedzi
MichuK_
Explorer
Opcje
❤ Niestety. A25 też musi poczekać. Ja mam na siebie 2 galaxy a35 i A25 która matka korzysta
0 Like
osa82
Student
Opcje
Witam. 
Przerzuciłam się na Samsung A55 od początku nie mam problemu z telefonem wszystko działa szybko i płynnie.
Niestety od dwóch dni jest informacja o aktualizacji systemu jak w to wchodzę pisze aktualizacja wstrzymana na dole sie coś kręci ale nie ma możliwości wybrania żadnej opcji , mogę zrobić jedynie odłoż instalacje na 24h i jak mijają te 24h to znów ta sama informacja : aktualizacja wstrzymana 
Czy możecie mi jakoś z tym pomóc? Z góry dzięki 
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Proszę sprawdzić czy pamięć telefonu nie jest zapełniona. Jeśli jest to proszę odinstalować niepotrzebne aplikacje i spróbować ponownie zainstalować aktualizacje. Jeśli to nie pomoże proszę spróbować zainstalować ją w trybie bezpiecznym.
Poradnik jak uruchomić tryb bezpieczny:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Jeśli w trybie bezpiecznym również nie uda się zainstalować aktualizacji proszę spróbować zainstalować ją przez program Smart Switch na komputerze.
osa82
Student
Opcje
Pamięć telefonu zajęte ma jakoś 56GB
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie proszę spróbować pozostałych sposobów.
Jankoval
Voyager
Opcje

A52s otrzymał aktualizację systemu na Styczeń.

lopek1234
Apprentice
Opcje

Kiedy One UI7 na serii A

0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie wiadomo.
Slawone
Pathfinder
Opcje
Na S24 jest opóźnienie więc na serię A będzie trzeba jeszcze sporo poczekać.
https://android.com.pl/tech/882186-one-ui-7-dla-galaxy-s24-opoznione/
0 Like
kosumosu
Student
Opcje
Czemu nie jestem w stanie uaktualnić swojej wersji telefonu? Od początku przygody z Samsungiem A54 5G nie miałam opcji aktualizacji, Czemu? 

image

0 Like