Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zepsuty przycisk

(Temat utworzony: 18-06-2022 03:04 PM)
7784 Wyświetlenia
Av0id_me
Pathfinder
Opcje
Jakiś czas temu popsuł się mój przycisk od włączania telefonu. Stało się to szybko w jeden dzień. Działa bardzo rzadko. Klikam mocno i lekko No i nic się nie dzieje. Wie ktoś czym może to być spowodowane i jak to naprawić?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tam w M12 i A12 są takie same, jest to włącznik razem z czytnikiem lini papilarnych na takiej długiej taśmie i one czasami padałypol_pl_Samsung-Galaxy-M12-czytnik-linii-papilarnych-niebieski-13016_2_2952_1655559891.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Av0id_me Najlepiej będzie gdy udasz się z telefonem do serwisu, lepiej będzie, gdy to serwis naprawi, ponieważ gdy zrobisz to sam utracisz gwarancję producenta.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
1zboro1
Navigator
Opcje
Pewnie membrana pod nim odpadła. Musisz sobie zamówić zestaw listwa+przycisk z aliexpress
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Av0id_me Witam. Jaki model masz telefonu?
0 Like
Av0id_me
Pathfinder
Opcje
@_Technik_ Dzień dobry. M12 mam
0 Like
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tam w M12 i A12 są takie same, jest to włącznik razem z czytnikiem lini papilarnych na takiej długiej taśmie i one czasami padałypol_pl_Samsung-Galaxy-M12-czytnik-linii-papilarnych-niebieski-13016_2_2952_1655559891.jpg
Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Serwis pozostaje w domu nie bardzo poradzisz coś bez narzędzi, odpowiednich części itp
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Av0id_me Najlepiej będzie gdy udasz się z telefonem do serwisu, lepiej będzie, gdy to serwis naprawi, ponieważ gdy zrobisz to sam utracisz gwarancję producenta.

Serwis znajdziesz tutaj: https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

W0101010
First Poster
Opcje
Witam, mam podobny problem, gdyż zepsuł mi się przycisk. Ile zajmuje naprawa?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@W0101010  Witam 

Najlepiej skontaktować się z serwisem jak tylko mają przycisk na stanie to myślę że to bardzo szybko wymienią