Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie pamietam kodu PIN

(Temat utworzony: 17-06-2017 12:52 PM)
82261 Wyświetlenia
Siekier
First Poster
Opcje

Witam, mam dosc powazny problem. Posiadam Galaxy S7 Edge, telefon wzielem na abonament w Holadnii (tam obecnie przebywam) i zapomnialem kodu PIN do odblokowania ekranu. Przez jakis czas odblokowywalem telefon za pomoca lini papilarnych ale dzisiaj telefon mi sie zresetowal i nie mam mozliwosci za pierwszym razem odblokowania telefonu za pomoca odcisku palca. Nie mam pojecia co mam zrobic w takiej sytuacji 😞

0 Like
Arek5
First Poster
Opcje

Nie bardzo chciałbym resetować go do ustawień fabyrcznych, mam w telefonie ważne informacje:(

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek5  Pozostaje, Ci zrobienie kopii co masz w telefonie przez aplikacje na PC smart switch.

Screenshot_20191021-102739_Settings.jpg

0 Like
Arek5
First Poster
Opcje

Tak ale nawet jak chce zrobić mu reset to do wyłączenia telefonu też wola pin

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek5  Jak zrobić Hard Reset 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Arek5  Dziś sprawdziłem i nie ma żadnego problemu z odblokowaniem telefonu. 

0 Like
Arek5
First Poster
Opcje

Cześć.  Hard reset pomógł. Co najlepsze nic nie pokasowało. Zdjęcia kontakty zapisane w chmurze i wsio działa 

Pozdro 

0 Like
konek
First Poster
Opcje
Witam tel to samsung a 13 po zresetowaniu telefon rzada kodu pin
0 Like
SzymonM
Expert
Opcje

@konek jeżeli przed przywróceniem do ustawień fabrycznych zabezpieczenia ekranu nie zostały usunięte, to musisz podać wcześniej założony kod PIN.

Emenemsi
First Poster
Opcje

hej bo mam do tego pytanie ja mam model a 33 i muszę podać pin do wyłączenia go ale to mniejsza oto jeśli go zablokowałem to on jest w tedy offline a jak chcę odblokować smartthingsfind to pisze że potrzebuje żeby był podłączony do sieci wiecie co z tym zrobić bo w serwisie powiedzieli że to jedyna szansa ? 

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Możemy taki telefon zresetować na początku proszę wymusić wyłączenie telefonu. Podłączamy telefon pod komputer i robimy to trzymając długo wszystkie przyciski az telefon sie wyłączy. Kiedy tak się stanie przytrzymując vol+ i power jednoczesnie az ukaże się logo. Puszczamy power a po chwili vol+ telefon wejdzie nam w recovery. Po resecie telefon będziemy mogli już włączyć, ale trzeba pamiętać że będzie nas trzymać konto Google musimy go wpisać. Po tej operacji telefon będzie znowu beż żadnej blokady.