Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie pamietam kodu PIN

(Temat utworzony: 17-06-2017 12:52 PM)
82637 Wyświetlenia
Siekier
First Poster
Opcje

Witam, mam dosc powazny problem. Posiadam Galaxy S7 Edge, telefon wzielem na abonament w Holadnii (tam obecnie przebywam) i zapomnialem kodu PIN do odblokowania ekranu. Przez jakis czas odblokowywalem telefon za pomoca lini papilarnych ale dzisiaj telefon mi sie zresetowal i nie mam mozliwosci za pierwszym razem odblokowania telefonu za pomoca odcisku palca. Nie mam pojecia co mam zrobic w takiej sytuacji 😞

0 Like
50 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje

Czołem @Siekier. W tej sytuacji, jeżeli w telefonie masz zalogowane konto Samsung, logujesz się na stronie:

https://findmymobile.samsung.com/

Następnie wybierasz "zablokuj urządzenie" i nadajesz nowy kod.

Jeżeli natomiast konto Samsung nie jest zalogowane, to zapraszam z telefonem do serwisu, serwis odpłatnie może zrealizować zmianę oprogramowania.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
mkowalski
First Poster
Opcje

Witam, niestety u mnie na S6 nie działa, zablokowałem urządzenie, nadałem nowy kod, ale po jego wprowadzeniu i odblokowaniu dalej prosi o poprzedni PIN do odblokowania / czyli są to 2 niezależne od siebie funkcje....

0 Like
Grzesiek1
Pioneer
Opcje
Ja na 4.4.2 kit kat ustawiłem pin ekranu , wpisałem na starym i przeszło. Tylko było hasło
0 Like
Grzesiek1
Pioneer
Opcje
Jest taki program co łamie kody blokady ale to 45 dolarów kosztuje także. Działa na Samsungach
0 Like
Edward6949
First Poster
Opcje

Jak zresetować  kod PIN od blokady ekranu

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Edward6949

Wejdź na stronę: https://findmymobile.samsung.com/?p=home zaloguj sie na swoje konto samsung i usuń wszystkie blokady.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
AdrianZIslandii
First Poster
Opcje
Dziękuje bardzo za odpowiedź pomoc :face-with-tears-of-joy:
0 Like
monika_wilusz
First Poster
Opcje

@Szewcu72 a jak to zrobic? gdzie szukac? jesli zmienilam pin blokady ekranu a teraz nie paietam na jaki ?:/

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@monika_wilusz  Masz z prawej strony opcje odblokuj 

Przechwytywanie.PNG