w czasie aktualizacji do Andka 7.0 utraciłem wszystkie kontakty . przed aktualizacją nie zrobiłem synchrona z kontem google . czy jest jakiś... Wyświetl post
Dzień dobry
Zwracam się z pytaniem jak wygląda sytuacja z bixby (co z funkcją głosową jeżeli wiecie czy jest/ jak ja włączyć proszę o pomoc w... Wyświetl post
Witam, chcialam sie zapytac w jaki sposob zmienic na urzadzeniu (galaxys7) pamiec wewnetrzna na karte mikro sd 32 gb, dodam ze specjalnie kupiona... Wyświetl post
Witam. Posiadam telefon Samsung Galaxy J1. Po ostatniej aktualizacji systemu ciągle się wyłacza. Co robić ? Wcześniej z nim nie było żadnego... Wyświetl post
Witam, dzisiaj spotkały mnie dwa problemy z moim Samsungiem. Sprawdziłam czy są aktualizacje ręcznie, były więc ścciągnęłam i próbowałam... Wyświetl post
Czy ktoś wie jak w s8 uruchomić połączenie wideo? W telefonie w miejscu gdzie powinna być ikona wideo według instrukcji obsługi znajduje się SMS.... Wyświetl post
Po aktualizacji do 7.0 zniknęły bardzo przydatne dla mnie funkcje: skróty wiadomości (wpisuje, np. lenny i w podpowiedziach wyświetla mi się... Wyświetl post
Hej. Czy wiecie gdzie uaktywnić w S7 Edge szybkie połączenia Bluetooth wcześniej były na górnej belce tam gdzie wifi itp a po instalacji Samsung... Wyświetl post
Witam, zakupiłam telefon w przedsprzedaży i nie poinformowano mnie jak uzyskam 3 letnia gwarancje oraz inne atuty zakupu wczesniej. Proszę o pomoc
... Wyświetl post
Witam,
W aplikacji Pogoda brak możliwości wyboru miast np. na Krecie. Generalnie w Grecji jedyna opcja to Ateny. Pominięto wiele innych wcale... Wyświetl post
Witam, zakupiłem telefon dnia 13.04.2017 r. Niestety telefon upadł mi na ziemię, uszkodził się ekran. W internecie przeczytałem, że jest mozliwość... Wyświetl post
Witam,
Dzisiaj rano korzystałem ze swojej S7 i nagle telefon zaczął się ponownie uruchamiać, myślałem że się zawiesił więc spoko, jednakże już od... Wyświetl post
Witam. Chciałbym się zapytać czy można wgrać bez nabijania knoxa i tracenia gwarancji stockowy system przez odina? można tak zrobić czy raczej... Wyświetl post