Witam
Mam pytanko, kilka dni temu przestał podświetlać się przycisk ( cofnij ) S7 Edge
lewy przycisk normalnie się podświetla.
Zastanawiam... Wyświetl post
Witam. Posiadam galaxy s8 plus. Nagrywam film trzymając telefon pionowo, jednak po przesłaniu go dropboxem do peceta jest on obrócony w lewo o 90... Wyświetl post
Witam.
Mam problem z zainstalowaniem Samsung Smart Switch na windows 10. Innym sposobem na skopiowanie wszystkich danych jest konto samsunga. Mam... Wyświetl post
W pewnych sytuacjach nie mogę odtwarzac dźwięku i obrazu np na youtube pojawia się w galerii nieznany błąd a na youtube blad identyfikatora
Wyświetl post
Witam. Mam pewien problem, ponieważ wczoraj zrobiłem hard reset telefonu ale jest taki problem,że jeszcze wczoraj telefon normalnie funkcjonował a... Wyświetl post
Witam,
Mam problem z samsungiem galaxy s6 gdyż gdy piłem wodę niechcący troche przedostało się do telefonu postanowiłem go wysuszyć jednak po... Wyświetl post
Na górnym pasku dosłownie przed chwilą pojawiła mi sie niewielka, zielona kropka. Prawdopodobnie to wypalony pixel. Czytałam, że reklamacja wymaga... Wyświetl post
Czy jest możliwość wyregulowania czułości ekranu dodtykowego w Galaxy S8?
Po założeniu na telefon hartowanego szkła zdecydowanie trudniej się go... Wyświetl post
Witam
Odkleił mi sie ekran w górnej części tak że do głębokoci napisu Samsung jest szpara przez którą dostają się paprochy. Czy taka usterka... Wyświetl post
Witam wszystkich ponownie. Niestety zostałem zmuszony do napisania nowego posta ponieważ możliwość odpowiedzi na ocenę technika została zablokowana... Wyświetl post
Czy ktoś ma podobny problem? Mój dotyk w s8+ po miesiącu korzystania pękł wczoraj samoistnie leżąc na stole. Dzisiaj zobaczę co powiedzą w... Wyświetl post
Witam, mam nasętępujący problem z telefonem, otoż zalałem go po tym incydencie co chwila wyłączał się i próbował uruchomić ponownie jednak nie... Wyświetl post
Witam , Jestem posiadaczem telefonu Samsung Galaxy J5 z racji iż ten model ma tylko 8gb zakupiłem karte SD , i mam pytanie jak ustawić aby... Wyświetl post
witam posiadam samsunga galaxy s6 edge ile kosztuje mniej wiecej wymiana wyswietlacza stary przestal po prostu działac ale ze 2 miesiace wczesniej... Wyświetl post
Witam. Jak w temacie, od dwóch dni smartfon wykonuje kilka restartów dziennie o różnych porach. Zawsze po restarcie jasność ekranu jest ustawiona... Wyświetl post
Witam.Mam taki problem. Jestem posiadaczem Galaxy s6 egde. Nie dawno wyskoczyla mi aktualizacja do 7.0 nogaut i z ciekawosci zaktualizwalem. Jak... Wyświetl post