Cześć, Mam kilka problemów ze swoim samsung S8. 1. Nie mogę pobrać danych z chmury iOS - po zalogowaniu w aplikacji smart swich - wyskakują mi... Wyświetl post
Seria J, M i inne
Custom List Message Item |
---|
Cześć, Mam kilka problemów ze swoim samsung S8. 1. Nie mogę pobrać danych z chmury iOS - po zalogowaniu w aplikacji smart swich - wyskakują mi... Wyświetl post |
Witam. Posiadam od kilku miesięcy s7 edge. Od około miesiąca mam pęknięty szklo wyświetlacza ponieważ oparlem się telefonem w kieszeni a miałem... Wyświetl post |
witam, Przesiadam się z windows mobile 10 (lumia 830) na s7. Odrazu zaznaczam to mój pierwszy Android. Chciałbym zapytać jak zaszyfrować... Wyświetl post Czołem jakubs. NIezmiernie mi przykro, jednak nie ma możliwości zaszyfrowania urządzenia. System And... Wyświetl post |
Jaki koszt wymiany przedniej szybki lub wyświetlacza Samsung Galaxy s7. Najtaniej Wyświetl post Musisz raczej szukać poza autoryzowanym serwisami jeśli zależy Ci na jak najniższej cenie. Ewentualn... Wyświetl post |
Telefon S7 edge ma problem z przyciskami dotykowymi na dole telefonu.Wcześniej dzialaly z lekkim opóźnieniem,nie zawsze lapaly po... Wyświetl post Czołem Boberek. Skontaktuj się z naszym wsparciem mailowym, gwarantuję, że sprawa zostanie rozwiązan... Wyświetl post |
Chciałem tylko zglosić sytuację z tematu ponieważ nie wiem gdzie indziej ktokolwiek się tym zainteresuje - pisalem już na strona facebookowych... Wyświetl post siema, Prawdopodobnie aplikacja jest napisana tylko pod systemy 32 bitowe. Spróbój kliknąc na instal... Wyświetl post |
Witam. Kupiłem niedawno Samsunga S7 Edgde "prawie nieużywanego" Po otrzymaniu paczki i włączeniu ukazał mi się taki... Wyświetl post Cześć @GABRIEL120 Wygląda na to, że @kozbus ma rację, telefon wymaga uwagi technika który oceni jego... Wyświetl post |
W kontaktach telefonu (samsung galaxy s7) mam wprowadzone daty urodzin, część z nich wyświetla się w kalendarzu, część nie. Zauważyłem, że w... Wyświetl post Chyba jakimś rozwiązaniem byłoby stworzenie dodatkowych kontaktów w książce, w których mógłbyś zawrz... Wyświetl post |
Po 5 dniach uzywania nowej S8 zauwazylem ze przycisk klawisza glosnosci delikatnie odstaje. Kiedy podważyłem go paznokciem okazalo sie ze jest... Wyświetl post Cześć @Volken! Pod tym linkiem znajdziesz mapę serwisów:http://www.samsung.com/pl/support/serviceloc... Wyświetl post |
Witajcie, Od kilku dni co pewien czas (bardzo losowy - czasem kilkanaście minut a czasdem kilka godzin) mój Samsung S7 Ege sam się wyłącza i... Wyświetl post Tak jak piszesz, ten błąd musiał być związany z aplikacją. Ewentualne przywrócenie do ustawień fabry... Wyświetl post |
Witam, chce kupić telefon z Norwegii i mam pytanie czy gwarancja będzie normalnie obowiązywać w polskim serwisie? Wyświetl post Jeśli będziesz miał dowód zakupu, to tak. W Polsce obowiązuje gwarancja europejska, na telefon np z ... Wyświetl post |
witam ponownie specjalistów firmy samsung w nawiązaniu do tej konwersacji z oficjalnym profilem samsung polska na twiterze: ... Wyświetl post @KrzysztofBryk odpowiadam ostatni raz, Twój telefon jest bezpieczny. Co do Twoich wąpliwości odnośni... Wyświetl post |
Mam problem bo w ustawieniach w zakładce dostępność uruchomiłem jakąś chorą rzecz, mianowicie nic nie moge robic tylko przeskakuje mi niebieski... Wyświetl post |
Witam! Mam pewien problem z telefonem Samsung Galaxy S6 Edge. Telefon jest dosyć nowy, ponieważ ma około 5 miesięcy. Jest na gwarancji. Mój problem... Wyświetl post Spróbowałeś zainstalować sterowniki do telefonu Samsunga? Najprościej jest zainstalować program KIES... Wyświetl post |
Cześć, Po połączeniu i rozmowy i muzyka bangla. Po wyłączeniu słuchawek, a zostawieniu włączonego blue w telefonie (s6) w momencie... Wyświetl post @SebastianRog Takie przerwy dźwięku z pewnością nie powinny występować. W samym telefonie nie ma jed... Wyświetl post |
witam ja tu jestem nowy . problem polega na tym że po twardym resecie dochodzę do działu logowanie do konta google i tu przysłowiowy klops nie da... Wyświetl post Czołem @Mojzesz. W tej sytuacji, jedyne co mogę zaproponować to udanie się do najbliższego serwisu w... Wyświetl post |
Hej mam samsunga galaxy j3 i nie potrafię zmienić dźwięku dzwonka pomocy 😞 Wyświetl post Cześć @izabela We wszystkich telefonach Galaxy zmiana dzwonka wygląda bardzo podobnie. Wystarczy oto... Wyświetl post |
hej Bozena czytałem o podobnej sytuacji na grupie na Facebooku i skończyło się na tym że trzeba było... Wyświetl post |
Witam mam pytanie czy galaxy s8+ zakupiony w Korei Połódniowej bedzie sie dobrze sprawdzał w Polskich warunkach chodzi o aplikacje zasieg... Wyświetl post Vedelos myślę że bardziej oplaci ci sie kupic slownik ortograficzny...połódniowej??? Wyświetl post |
Witam Od jakiegoś czasu dokładnie co 10 min pauzuje mi media w telefonie ( player muzyky ,MX Player) czy ktoś sięorientuje co to może być... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
42 | |
30 | |
25 |