Witam mam pytanie czy galaxy s8+ zakupiony w Korei Połódniowej bedzie sie dobrze sprawdzał w Polskich warunkach chodzi o aplikacje zasieg... Wyświetl post
Witam
Od jakiegoś czasu dokładnie co 10 min pauzuje mi media w telefonie ( player muzyky ,MX Player) czy ktoś sięorientuje co to może być... Wyświetl post
Witam serdecznie!Posiadam Samsung Galaxy S6 edge SM-G925F, kupiony w zeszłym roku w Niemczech, siec Vodafone.Kilkanaście dni temu zaktualizował się... Wyświetl post
Witam, użytkuje s7 edge od czasu jego premiery, dużo podróżuję samochodem z włączonymi mapami googla. Od niedawna zauwazyłem, że ikonki z map... Wyświetl post
Witam ponownie.
Zauważyłem dziś pewną dziwną rzecz. otóż podczas ładowania telefonu nakładają sie na siebie napisy (komunikaty) informujące o... Wyświetl post
Witajcie.
Mam pytanie techniczne dotyczące paska skrótów (wyciagana góna belka). Jako że od kilku dni jestem szczęśliwym (???) posiadaczem S7... Wyświetl post
Kupiłam używany telefon od osby prywatnej, który nie posiada gwarancji. Niestety jakość utworów jest nie do przyjęcia. Muzyka na słuchawkach jest... Wyświetl post
Witam mam pytanie od kilku dni mam geara s 3 i nie mogę ustawić dłuższego czasu wyświetlania tarczy zegarka niż kilka sek. proszę o po moc
Wyświetl post
Witam otóż mam problem z podłączeniem mojego galaxy j5 (2016) do samsung kies gdy podłącze telefon do komputera program go widzi ale po chwili... Wyświetl post
Witam wczoraj zrobiłem aktualizację s5 wszystko było ok, a wieczorem już nie mogłem odblokować telefonu. Czarny ekran chwilę świeciła niebieska... Wyświetl post
Witam, po aktualizacji do nogaut na ekranie startowym zrobiły się większe ikonki, zniknęły widgety. Nie można nawet przesuwać skrótów do... Wyświetl post
Cześć!
Jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące programu Samsung Guard.
Jednym z kryteriów była gwarancja odkupienia przez markę Samsung... Wyświetl post
heja wszystkim, czy ktos moze uzywa folii ochronnej majac S7 edge albo inny model z zakrzywionymi brzegami?? zastanawia mnie czy powstalo cos co... Wyświetl post
Podczas aktualizacji systemu samsunga galaxy s7 do wersji 7.0 podczas instalacji po 30% występuje błąd potem telefon włącza się wyskakuje komunikat... Wyświetl post
Witam dzisiaj bawiłem się w telefonie i ustawiłem blokadę kierunkami, a potem zapomniałem sekwencję do odblokowania telefonu. Teraz żeby odblokować... Wyświetl post