Cześć, Dlaczego nie mogę ściągnąć Samsung Music? Pojawia się taki błąd: Wyświetl post
Cześć @maugosiab Czy możesz napisać jaki masz model telefonu oraz wersję systemu? Wersja wyświetli s... Wyświetl post
Seria J, M i inne
Custom List Message Item |
---|
Cześć, Dlaczego nie mogę ściągnąć Samsung Music? Pojawia się taki błąd: Wyświetl post Cześć @maugosiab Czy możesz napisać jaki masz model telefonu oraz wersję systemu? Wersja wyświetli s... Wyświetl post |
Witam, zaktualizowałam androida do najnowszej wersji i coś mi się popsuło w panelu bocznym (chyba że w najnowszej wersji tak to po prostu... Wyświetl post Czołem @Paula2 Opisana przez Ciebie funkcja przypisywania kolorów została usunięta w tej wersji opro... Wyświetl post |
Dziękuję za podpowiedz.Już rozwiazałam problem przeprowadzając test "ekran dotyk" i wszystko działa.... Wyświetl post |
Cześć @PiotrM! Prośba o sprecyzowanie, na czym polega problem (post nie zawiera treści). Wyświetl post |
Witam, Mam pytanie a może raczej problem który nie ukrywam jest dość uciążliwy. Przynajmniej podczas mojego użytkowania. Mianowicie we... Wyświetl post Tylko powstaje pytanie po co psuć coś co działało. Przecież przed aktualizacją było wszystko ok. Zna... Wyświetl post |
|
Od niespełna roku mam samsunga galaxy s6 edge a od tygodnia problem z tym iz telefon przykładowo przy 10% wyłacza sie pokazujac ze ma 0% a po... Wyświetl post @Szydut zapraszam do serwisu, wygląda na usterkę elektroniki odczytującej pojemność baterii Wyświetl post |
Mam probkem z s7 edge. Kilka dni temu zaczl sie restartowac. Kolejnegk dnia juz nie moglem uzywac telefonu. Ciagle restarty, zawieszanie przy... Wyświetl post @stankry zapraszam do jednego z naszych serwisów: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/... Wyświetl post |
czesc, zastanawiam sie nad zakupem jednego ze smartfonów jak w temacie (S6E+ lub S7E), zależy mi na dobrym aparacie, wiem ze w obu przypadkach... Wyświetl post Siema, S7, nawet się nie zastanawiaj. odczujesz różnice jak będziesz chciał zrobić zdjęcie w nocy lu... Wyświetl post |
Witam Szanownych. Kiedy w regionie XEO mogę spodziewać się udostępnienia marcowej łatki zabezpieczeń... Wyświetl post @KrzysztofBryk czytaj proszę ze zrozumieniem co napisałem, nie porównuj wolumenu oraz ilości modeli ... Wyświetl post |
Witam, w dniu 05.03 poszedłem na basen, zrobiłem parę zdjęć w basenie w przeciągu paru minut, telefon zanurzony był na max. 15 cm, po 30 minutach... Wyświetl post |
Witam mam takie pytanie czy wie ktoś kiedy bedzie aktualizacja nougat dla galaxy s6 dziekuje za odpowiedzi Wyświetl post Matdra32 napisali: Witam mam takie pytanie czy wie ktoś kiedy bedzie aktualizacja nougat dla galaxy ... Wyświetl post |
Czesc, mam problem z s6 edge plus, mianowicie zarowno na wifi jak i sieci komorkowej telefon nie chce wspolpracowac w takich rzeczach jak-... Wyświetl post @gorzelapiotr decyzja gdzie skierujesz swoje roszczenia należy do Ciebie, z mojej strony zapraszam d... Wyświetl post |
hej, mam zarysowany czytnik linii, dość mocno. Ale w niczym to nie przeszkadzało, linie papilarne były odczytywane prawidłowo. Od wczoraj, po... Wyświetl post @anax, Tak jak wspominałem, uaktualnienie ma na celu usprawnienie pewnych funkcji, nikt ich nie test... Wyświetl post |
Witam. Moje pytanie zwiazane jest z ladowarka indukcyjna samsunga do samsunga galaxy s7 edge. Czy odstawianie telefonu na ladowarke indukcyjna... Wyświetl post Niestety mam android 7 i problem występuje nawet po przywróceniu ustawień fabrycznych i zaktualizowa... Wyświetl post |
Czy taka poświata w s7 jest normalna ? Czy ktoś też tak ma? Wyświetl post @VikiTaka poświata (zdjęcie #2) nie jest normalna, zapraszam do naszych serwisów w celu diagnozy: ht... Wyświetl post |
Witam. Nie wiem czy tu powinienem pisać ale sprobuje. Na galaxy s7 poprzez program odin zainstalowałem android 7.0 wersja XEO. Instalacja bez... Wyświetl post cześć @fidel03, W każdym serwisie oferujemy możliwość aktualizacji oprogramowania, od kilku modeli n... Wyświetl post |
Witam. Niedawno odebrałam telefon z serwisu, gdzie wymieniali przednią szybkę i zauważyłam, że na wyswietlaczu jest różowa poświata widoczna na... Wyświetl post Naturalnie ma Pani możliwość wysłania telefonu do naszego centrum serwisowego, nie będzie wtedy Pani... Wyświetl post |
Witam, Kilka dni temu otrzymałem w prezencie nówkę sztukę Galaxy Xcover 3 VE wraz z szkłem hartowanym polecanym przez sprzedającego. Nie... Wyświetl post odklej szkło hartowane i sprawdź, jeżeli jest to spowodowane usterką to serwis i tak będzie musiał j... Wyświetl post |
Drodzy, proszę o pomoc. Mam S7 Edge. Aplikacja Gmail i Sklep Play nie ściągają danych, kiedy mam włączone dane komórkowe. Nie umiem tego... Wyświetl post Sprawdź jeszcze, czy tutaj: USTAWIENIA > POŁĄCZENIA > LICZNIK DANYCH > OSZCZĘDZANIE DANYCH nie masz ... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
43 | |
30 | |
25 |