Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zrzut ekranu s21 FE 5G

(Temat utworzony: 18-02-2022 09:26 AM)
9305 Wyświetlenia
Opcje
Według instrukcji zrzut ekranu można zrobić naciskając jednocześnie przycisk zasilania i zmniejszania głośności. 
Jednak tak nie działa na moim telefonie. Można też to zrobić przeciągając ręką przez ekran i to akurat działa. 
Wolałbym jednak robić zrzut ekranu poprzez używanie przycisków. W czym jest problem ? 
17 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@WierzbuśS22ultra, Przyciski należy krótko nacisnąć i od razu odpuścić. Nie przytrzymuj ich.

Opcje
Brawo Ty. Dziękuję bardzo.🙂 Działa.
Jerry93
Helping Hand
Opcje
Możesz również umieścić ikonkę zrzutu ekranu w wysuwanym panelu bocznym. To jest wygodniejsze niż wciskanie dwóch przycisków. 🙂
Opcje
To rozwiązanie jest genialne i bardzo wygodne. Nie znałem tego. Dodałem już skrót ikony zrzutu ekranu do panelu krawedziowego. Prosto i szybko można zrobić każdy zrzut ekranu. Dziękuję i Pozdrawiam .👍👏
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jerry93  też dobry sposób 😀

0 Like
Krimson
Voyager
Opcje
Cześć. Bardzo fajny sposób na zrzut ekranu robi się także gestem. W ustawieniach jest gdzieś opis jak to robić i musi być włączony ten gest.
0 Like
BlackFairy
Apprentice
Opcje

Dzięki bo skorzystałam i ja z tej metody. Nie ukrywam, że przeciąganie dłonią po ekranie czy nawet wciskanie bocznych klawiszy jest dla mnie niepraktyczne. Mam jednak pytanie...może ktoś coś...Jestem przyzwyczajona do robienia zrzutu w Xiaomi a tam ikona zrzutu była umieszczona na górze w centrum kontroli. Pytanie brzmi czy w Samsungu da się tam umieścić tą ikonę? Ja jej tam nie widzę ale skoro można ją dodać do panelu bocznego to może na górę też 🤔 ? Panel boczny wyłączyłam ale dzięki Twojemu sposobowi wrócił

LukaszW
Expert
Opcje

@BlackFairy, nie widzę takiej ikony do dodania w górnym pasku.

0 Like
Ognjts
First Poster
Opcje

Jak dodać ta ikonkę do ekranu bocznego ? 😞 ja nie umim

0 Like