Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb samolotowy

(Temat utworzony: 01-02-2022 07:10 AM)
7365 Wyświetlenia
Katarzyna21
First Poster
Opcje

Dzień dobry. Mam problem z moim s10lite. Gdy tylko wkładam kartę SIM do telefonu to włącza sie tryb samolotowy, który jest w pół podświetlony nie jak inne włączone ikonki. Nie mogę wykonywać połączeń itp. Twardy reset nie pomógł. Czy ktoś jest w stanie mi coś jeszcze poradzić?

0 Like
18 Odpowiedzi
Members_psqQHIi
First Poster
Opcje

Wykrył problem z kartą SIM i nie działa również wibracja ..

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_psqQHIi  W takim razie może być tutaj potrzebny serwis

Members_psqQHIi
First Poster
Opcje

Tak podejrzewałam... Dziękuję za zaangażowanie :smiling-face:

0 Like
skopyt85
First Poster
Opcje
Witam, czy problem został rozwiązany bo koleżanka ma identyczny
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@skopyt85, w wątku pojawiła się sugestia dotycząca wizyty w punkcie serwisowym.

0 Like
Agnieszka 2
First Poster
Opcje

Jak mogę wyłączyć tryb samolotowy w sieci i internecie mam problem 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Agnieszka 2 Ustawienia > Połączenia > Tryb Offline (wyłączyć). Jeżeli nie da się go wyłączyć to jest problem z oprogramowaniem, albo sprzętowy. Możesz zrobić kopię zapasową i twardy reset, ale nie przywracaj od razu kopii. Jak to nie pomoże, to serwis. Łap poradniki:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-kopia-zapasowa-czym-jest-i-jak-...

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

aishamaki
First Poster
Opcje
Hi, my phone always in flight mode, I can not turn it off.
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@aishamaki 

In this situation, perform a soft reset. To do this, hold down the VOL- and POWER buttons simultaneously for 10-15 seconds. The phone will restart and everything should return to normal. This action does not delete any personal data. If this does not help, do a wipe cache partition. We start by activating recovery mode. To do this, follow the steps below:

1. turn off the phone.
Connect your phone via USB cable to a powered-on computer. It is important that the phone is connected to the media device and not to the charger. Otherwise, the phone will boot traditionally into the system.
3. hold down the VOL+ and POWER buttons simultaneously for 10 to 15 seconds.
4. in the recovery menu, you can navigate with the volume keys and confirm your selection with the POWER button. To perform a wipe cache partition, select this item from the list and then confirm it.
5. then select Reboot system now to reboot your phone.