Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem USB Samsung Galaxy S20 Ultra

(Temat utworzony: 06-11-2021 11:10 AM)
3645 Wyświetlenia
RedSpider
Journeyman
Opcje
Czy ktoś ostatnim czasie miał problem z połączeniem USB z komputerem swojego Galaxy S20 Ultra? U mnie występuje. Czasem się łączy, czasem nie. Sprawdzane kable, inne komputery i to samo (Windows 10 i Windows 11).
0 Like
33 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RedSpider  Dzień dobry 

Czy po podłączeniu telefonu pokazuje się takie menu?

Screenshot_20211106-112854_Chrome.jpg

RedSpider
Journeyman
Opcje
Nie. Nic się nie pokazuje. Telefon ma niecały miesiąc. Natomiast na komputerze pokazuje się komunikat ze zdjęcia. 20211106_105212_1309.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@RedSpider  Proszę spróbować podłączyć innym kablem możliwe że ten jest uszkodzony.

RedSpider
Journeyman
Opcje
Próbowałem. Co zresztą napisałem w pierwszym poście. Zmieniałem kable, komputery i problem występuje. Raz na jakiś czas się połączy, po czym za chwilę problem wraca. Nawet byłem go zareklamować w sklepie, ale wtedy akurat się połączył.
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
RedSpider
Journeyman
Opcje
Mam. Robiłem też hard reset. Odinstalowywałem sterowniki, ponownie instalowałem. Wygląda na to, że port USB jest uszkodzony, tylko problem w tym, że czasem się łączy, więc jak w serwisie się połączy to mi go odeślą jako sprawny. A taki nie jest.
0 Like
RedSpider
Journeyman
Opcje
Nic to nie daje. Wygląda na to, że się telefon zepsuł... Miałem kupić Xiaomi a wybrałem Samsunga bo mniej awaryjny... śmiechu warte :face-with-tears-of-joy:
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Sprawdzałeś w aplikacji Samsung Members USB?
Screenshot_20211106-122313_Samsung Members.png