Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z połączeniem USB Samsung Galaxy S20 Ultra

(Temat utworzony: 06-11-2021 11:10 AM)
3648 Wyświetlenia
RedSpider
Journeyman
Opcje
Czy ktoś ostatnim czasie miał problem z połączeniem USB z komputerem swojego Galaxy S20 Ultra? U mnie występuje. Czasem się łączy, czasem nie. Sprawdzane kable, inne komputery i to samo (Windows 10 i Windows 11).
0 Like
RedSpider
Journeyman
Opcje
Inne urządzenia wykrywania normalnie
0 Like
RedSpider
Journeyman
Opcje
Temat do zamknięcia. Uszkodzony moduł usb. Wymieniono w serwisie w niespełna godzinę.
RedSpider
Journeyman
Opcje
Wymieniono moduł USB i problem powrócił!!!
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@RedSpider Pozostaje ponownie udać się do serwisu.

RedSpider
Journeyman
Opcje
Niestety. Ale co mnie bardzo dziwi, w samochodzie Android Auto po kablu działa bez problemu. A w Windowsie czy to 10 czy 11 nie. Mając na uwadze, że prawdopodobieństwo ponownego uszkodzenia USB jest małe, problem musi leżeć albo w oprogramowaniu, albo np. na płycie głównej.
0 Like
Members_RXmxPfK
First Poster
Opcje

Winne oprogramowanie. Mam podobne problemy po aktualizacji do Android12. W windows jest problem z identyfikacją sprzętu na USB, a Android Auto działa tylko przy pierwszym podłączeniu do Auta, odpięcie kabla na chwile skutkuje brakiem możliwości kolejnego połączenia. Ogólnie ten nowy Android to mega niewypał, bo łączenie z innymi urządzeniami niezależnie czy to USB, WiFi, czy BT sprawia wiele problemów. Nawet łączenie z YouTube na TV przez WiFi zaczęło go przerastać.

0 Like
RedSpider
Journeyman
Opcje
Mi te chocki klocki działy się przed aktualizacją. Teraz nawet nie wiem czy USB A działa. Android Auto działa... Ale czasem się rozłącza, więc coś w tym jest co piszesz.
0 Like
Members_jkMA9zj
First Poster
Opcje

mam ten sam problem, ale działa w miarę stabilnie po wyjeciu karty pamieci

0 Like
Members_fAkc3Q5
First Poster
Opcje

od jakiegoś czasu mam ten sam problem. Raz się łączy raz nie lub rozłącza co kilka sekund i znów łaczy. Wyświetla mi się ten sam komunikat, ze nie rozpoznano urządzenia USB. Kable sprawdzane, nie ma mowy, ze to wina kabla.

0 Like
Members_fAkc3Q5
First Poster
Opcje

bo to nie jest wina modułu. Ewidentnie coś z windows jest skopane. Mam ten sam problem co ty.

0 Like