Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tryb samolotowy

(Temat utworzony: 01-02-2022 07:10 AM)
7460 Wyświetlenia
Katarzyna21
First Poster
Opcje

Dzień dobry. Mam problem z moim s10lite. Gdy tylko wkładam kartę SIM do telefonu to włącza sie tryb samolotowy, który jest w pół podświetlony nie jak inne włączone ikonki. Nie mogę wykonywać połączeń itp. Twardy reset nie pomógł. Czy ktoś jest w stanie mi coś jeszcze poradzić?

0 Like
18 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Katarzyna21  Dzień dobry 

A po resecie było wykonywane  przywrócenie kopii zapasowej?

Katarzyna21
First Poster
Opcje

Po pierwszym resecie była przywracana kopia zapasowa i problem dalej byl dlatego zrobiony został drugi reset bez przywracania kopi zapasowej tylko ustawienia fabryczne. I po włożeniu karty SIM tryb samolotowy jak się podświetlał tak i było też tym razem.... Pomysły już mi się skończyły. Telefon działał do tej pory bez zarzutu... Myślałam może że to problem z kartą SIM ale na innych urządzeniach działa bez zarzutu. 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Katarzyna21
First Poster
Opcje

Tak posiada

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

W takim przypadku proszę zmienić położenie kart SIM - zmienić slot. 

Members_psqQHIi
First Poster
Opcje

Próbowałam właśnie i problem nadal jest...

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Ok. Jeżeli jest możliwość, to proszę włożyć, jakąkolwiek inną działającą kartę SIM.
Members_psqQHIi
First Poster
Opcje

Byla wkładana moja druga SIM i również to samo się dzieje. Na innych urządzeniach działają normalnie... Jak tylko zamykam szufladkę z kartą SIM tryb samolotowy automatycznie się włącza a jak otwieram ją to znowu wraca na szaro ...

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Rozumiem, zobacz jeszcze co się pokazuje wewnątrz testu w aplikacji Samsung Members -> zakładka pomoc - diagnostyka.