Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon zacina się i po jakimś czasie się włącza i wyłącza. Samsung s20+5g.

(Temat utworzony: 17-01-2021 09:38 AM)
5944 Wyświetlenia
Kamiloss003
Journeyman
Opcje

Witam za każdym razem gdy korzystam z przeglądarki i próbuję coś wpisywać w wyszukiwarce  to telefon  się cały zatnie na długo a póżniej się włącza i wyłącza lub tez miałem tak że się wyłączył i za parę minut się włącza. Wcześniej było wszystko w porządku, a problem pojawił się kilka dni temu. Miał ktoś taki problem lub wie jak go rozwiązać ?Prosiłbym o pomoc.Pozdrawiam.

Kamiloss003
Journeyman
Opcje
Juz to robilem i nic to nie dawało.Mam telefon zaktualizowany do Androida 11.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Możesz odpowiadać na moje pytania tak/nie 😉

0 Like
Kamiloss003
Journeyman
Opcje
Jaka to różnica ?Czyszcziłem aplikacje innkc to nie dało,inne aplikacje nie powodują tego problemu a w testach nie bralem udzialu tylko dostalem iformacje na telefonke ze mam juz aktualizacjd do Androida 11,wiec zaktualizowalem.
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wykonaj zabieg wipe cache partition, który nie usuwa żadnych danych z telefonu. Daj znać jakie są efekty.

Poradniki:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wej%C5... 

PS: Poprzez precyzyjne odpowiedzi na pytania, mam większy wgląd w Twoją sytuacje.

0 Like
Kamiloss003
Journeyman
Opcje

Wykonałem wipe cache partition i nie pomogło .

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Prawdopodobnie jest to problem związany z samą aplikacją Chrome, a nie z telefonem ( problem nie występuje w innych aplikacjach). Możesz napisać do dewelopera aplikacji e-mail z opisem swojego problemu, aby został on naprawiony w przyszłych aktualizacjach ( adres e-mail w Sklepie  Play). W ostateczności możesz przywrócić telefon do ustawień fabrycznych bez przywracania danych z kopii zapasowej (jeżeli możesz sobie na to pozwolić). Zabieg ten usuwa wszystkie dane z telefonu, dlatego polecam je sobie zgrać np. za pomocą aplikacji Smart Switch.

0 Like
Kamiloss003
Journeyman
Opcje
Możliwe,bo ten problem tylko wystepuje gdy zaczynam wpisywac w wyszukiwarce jakas informacje i z automatu mi telefon zatnie i sie wylacza i wlacza.Co do restetowania telefonu to sie zastanowie i napisze do dewelopera aplikacji zeby to rozwiazali aktualizacjami.
no_sieema_
Navigator
Opcje
Witam,
Coraz częściej spotykam się z problemem wyłaczania się S20 FE 5G bez powodu. Telefon normalnie funkcjonuje, ale gdy odłoże go na dłuższą chwilę okazuje się, że muszę wpisać PIN, żeby telefon się uruchomił. Wcześniej nie było tego problemu, może ktoś z was miał podobnie? Dodam, że dzieje się tak gdzieś od dwóch tygodni. Czy może jest szansa, że zniknie to w poprawce zabezpieczeń na sierpień? Dzięki z góry za odpowiedź.
0 Like
relativ
Helping Hand
Opcje
Sorki za takie pytanie ale chcę się upewnić o czym mówimy. Telefon się wyłącza czy blokuje. Jeżeli tylko się blokuje to jest to normalne i można to jakoś wytłumaczyć. Jeżeli mówimy o wyłączaniu to tak mi przyszło do głowy, że może przypadkowo uruchomiłeś sobie ten automat poniżej Screenshot_20220802-184531_Device care_4100_1659458731.jpg
0 Like