Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon zacina się i po jakimś czasie się włącza i wyłącza. Samsung s20+5g.

(Temat utworzony: 17-01-2021 09:38 AM)
5945 Wyświetlenia
Kamiloss003
Journeyman
Opcje

Witam za każdym razem gdy korzystam z przeglądarki i próbuję coś wpisywać w wyszukiwarce  to telefon  się cały zatnie na długo a póżniej się włącza i wyłącza lub tez miałem tak że się wyłączył i za parę minut się włącza. Wcześniej było wszystko w porządku, a problem pojawił się kilka dni temu. Miał ktoś taki problem lub wie jak go rozwiązać ?Prosiłbym o pomoc.Pozdrawiam.

38 Odpowiedzi
matias933
Pioneer
Opcje
W stanie spoczynku
0 Like
matias933
Pioneer
Opcje
Ja mam poprawki lipcowe nie ma nic nowszego
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli nie jest odpowiedzialna za ten stan jakaś zewnętrzna aplikacja, to wykonaj wipe cache partition na początku.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Mam to samo ale nagle przestało.... nie było w tym czasie aktualizacji systemu....
jaro5
Pathfinder
Opcje
Witam ja też coś takiego zauważyłem....myślałem że może wkładając do kieszeni jakiś przycisk się przycisnął z opcją ponownego uruchomienia ale cały czas się zastanawiałem jak to możliwe ponieważ wygaszalem ekran przed włożeniem do kieszeni. Dziwne to jest bo chce coś sprawdzić na tel wybudzam go a tam ...podaj kod PIN ...ponowne uruchomienie tel.
jaro5
Pathfinder
Opcje
A co do aktualizacji są na bieżąco robione i są aktualne
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
Witam i jakieś rozwiązania już może macie?
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@jaro5 Spróbuj wykonać Wipe Cache Partition, ten zabieg nie usuwa danych z telefonu.

[Poradnik] - Wipe Cache Partition
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w...

[Poradnik] [Android 11/12] Jak wejść w tryb recovery menu
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-android-11-one-ui-3-jak-wejść-w-try...

matias933
Pioneer
Opcje
Ja miałem wczoraj najnowszą aktualizacje i dalej to samo
0 Like