Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20 FE 5G - problem aparatu

(Temat utworzony: 10-05-2021 12:55 PM)
4223 Wyświetlenia
maciek-standziak
Explorer
Opcje
Witajcie,
mam następujący problem - aplikacja aparat odmówiła posłuszeństwa. Wyswietla się ostrzeżenie "Błąd kamery". Dotyczy to także wszystkich aplikacji wykorzystujących aparat, tj. Messenger czy Instagram. Problem pojawił się z dnia na dzień - wczoraj wszystko działało poprawnie. Telefon posiada najnowsze oprogramowanie a także wszystkie aplikacje sa na bieżąco aktualizowane. Reset aplikacji Aparat, wymuszenie zatrzymania, usunięcie danych aplikacji, restart telefonu oraz soft reset nie pomagają. Co polecacie zrobić w tym przypadku? Ustawienia fabryczne całego telefonu?
Pozdrawiam,
Maciek
26 Odpowiedzi
maciek-standziak
Explorer
Opcje
Dziękuję za pomoc, Repair Apps pomogło
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Super, że udało się rozwiązać Twój problem. W razie pytań pisz na forum. Pozdrawiam.
maciek-standziak
Explorer
Opcje
Niestety zbyt długo aparat nie działał. Po wykonaniu Repair Apps wykonałem jeszcze ustawienia fabryczne całego telefonu bez przywracania kopii zapasowej. Na początku po uruchomieniu telefonu aparat działał, w międzyczasie musiał się naładować i po ładowaniu aparat już nie działa. Dwukrotnie robiłem teraz Repair Apps i w dalszym ciągu nie pomaga. Co zrobić w tym przypadku?
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Przywrócenie ustawień fabrycznych (bez przywracania danych z kopii zapasowej) jest ostatnim zabiegiem, jaki możemy poradzić na forum. Skoro go wykonałeś i dalej problem występuje, to pozostaje udać się do serwisu, w celu dokonania dokładnej diagnostyki.
Marcella95
Journeyman
Opcje

Dzień dobry,

Telefon mam 1 dzień,  od 13.08.2022, dzisiaj 14.08.2022 zauważyłam problem. Aplikacja Aparat nie działa, przy włączaniu pojawia się komunikat "Ostrzeżenie, Błąd kamery" po czym aplikacja się wyłącza, dodam, że przywracałam ustawienia fabryczne, usuwałam pamięć podręczną, robiłam Reset Apps, nic nie pomogło. Dodatkowo pobrałam aplikacje aparatu innej firmy z Google Play i wszystko działa, tak samo jak aparat w innych aplikacjach Messenger, Instagram, WhatsApp. Jaki jest następny krok, żeby przywrócić aplikację do poprawnego działania? Wczoraj aktualizowałam system.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Marcella95  Dzień dobry

Czy po przywróceniu ustawień fabrycznych była przywracana kopia zapasowa?

Jeżeli nie to nic więcej oprócz tego resetu nie zrobimy i konieczna będzie wizyta w serwisie. Ale dziwne jest to że w innych aplikacjach działa kamera....🤔

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Marcella95 Witam. Telefon był kupiony jako nowy, czy uzywany?
Marcella95
Journeyman
Opcje

Nowy, MediaExpert, kupiony w piątek

0 Like