Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z internetem

(Temat utworzony: 22-01-2025 11:27 PM)
164 Wyświetlenia
lechu1993
Apprentice
Opcje
Mam problem w moim galaxy S21 5G. Od miesiąca nie ładują się wgl strony w przeglądarce i wolniej włączają się niektóre aplikacje. Robiony reset telefonu i sieci komórkowej. Ktoś miał podobnie. Dzisiaj chciałem włączyć samsung shop to po 2 minutach pojawiła się strona główna na resztę nie miałem cierpliwości 
12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam możesz jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Czy po hard resecie była przywracana kopia zapasowa?
lechu1993
Apprentice
Opcje
Tak. Przywracałem. Ale starszą kopie z poprzedniego roku z nadzieją, że będzie działać normalnie
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie wykonaj jeszcze raz hard reset ale teraz nie przywracaj kopii zapasowej.
0 Like
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Problem występuje na WiFi i LTE/5G? Sprawdzałeś inne telefony w tej sieci albo inną kartę SIM?
lechu1993
Apprentice
Opcje
Tak problem jest taki sam na WiFi i transmisji danych. Trzeba dużej cierpliwości aż się jakaś strona zechce załadować. Dziewczyna ma z tej samej sieci i u niej wszystko działa na WiFi jak i transmisji. Karty nie sprawdzałem innej
0 Like
Anessal
Voyager
Opcje
A inną przeglądarkę? Czy na wszystkich przeglądarkach tak samo?
0 Like
lechu1993
Apprentice
Opcje
Na próbę pobrałem operę i jest to samo
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@lechu1993Sprawdź jaki masz ustawiony DNS. Wgrywałeś ostatnio jakiś CCleaner albo antywirus?

Ustawienia > Połączenia > Więcej ustawień połączeń > Prywatny DNS (powinno być automatyczne/wyłączone).

0 Like
lechu1993
Apprentice
Opcje
Nieee nic z tych rzeczy nie wgrywałem właśnie. Wydawało mi się, że to zaczęło się dziać po zainstalowaniu poprzedniej aktualizacji.

A co do ustawień DNS mam ustawione Automatyczny
0 Like