Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy

(Temat utworzony: 30-03-2022 02:28 PM)
1022 Wyświetlenia
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Witam, posiadam Galaxy S21, nie tak dawno pojawiła się aktualizacja do ONE UI 4.1 którą postanowiłem pobrać i wydaje mi się że od tego właśnie momentu mam problemy z telefonem. Wyłącza mi się dźwięk powiadomień i zostały same wibracje mając jednocześnie ustawiony włączony dźwięk, podobna sytuacja jest przy połączeniach przychodzących ale wtedy to nawet i wibracji nie ma. Oczywiście nie dzieje się to przez cały czas lecz no nagle potrafi się tak zrobić. Gdy w takiej sytuacji chcę uruchomić telefon ponownie to w ogóle nie reaguje po czym mija minuta telefon nagle się uruchamia ponownie ze 4 jak nie 5 razy. Włącza się,  wyłącza się, dostaje większej zwiechy i w końcu zaczyna działać normalnie, czy może komuś też świruje sprzęt po ten aktualizacji? 
24 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anonymous User  Witam

Proszę wykonać w takiej sytuacji Reset do ustawień fabrycznych i nie przywracać kopii zapasowej,zobaczymy czy dalej będzie problem.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
LukaszW8
Explorer
Opcje
W moim S10 po aktualizacji ONE UI 4.1 telefon się mocno grzeje. Ładowanie od 50 procent do 100 pokazuje 1.5h. Pozatym szybko się rozładowuje. Teraz już muszę go ładować 2 razy dziennie . Pewnie znowu wipe . Narazie słabo działa.
AdMal
Student
Opcje

Dzień dobry,

Od jakiegoś czasu mój S21 Ultra 5G ma dwa problemy:
1) ładowanie odbywa się zdecydowanie wolniej, jednak to nie wszystko - kable, które do tej pory działały nagle przestały, pomimo, że ładują bez problemu inne telefony. Te które działają ładują wolniej. Używam ładowarki samsung adaptive. Ładowanie z powerbank, które wcześniej trwało około 1:30 h aktualnie pokazuje na okoly 5-7h.

2) obiektyw aparatu głównego z tyłu nie łapie sam ostrości. Autofocus nie działa. Czasami pomaga gwałtowny ruch telefonem.

Czyacilem już cache, naprawiałem aplikacje. Nic z tych rzeczy nie pomaga. 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli Pani nie wykonywał resetu do ustawień fabrycznych, to proszę to zrobić. Należy jednak pamiętać, żeby nie przywracać kopii zapasowej
AdMal
Student
Opcje
Dziękuję za podpowiedź. Czy dobrze rozumiem, że mam pójść drogą utraty zapisanych danych?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Co do ładowania, to jeśli reset nie pomoże to najprawdopodobniej port jest zanieczyszczony
michal_p85
Pioneer
Opcje
Samsung taką sierpniową poprawkę wydał, że chyba w każdej serii szybkie ładowanie przestało działać, były nawet tu tematy ale zostały usunięte..
0 Like