25-10-2024
05:56 PM
– ostatnio edytowany
28-10-2024
09:01 AM
przez
OleksiiA
Witam serdecznie,
Od jakiegoś czasu mam problem ze swoim WiFi w telefonie. Pojawił się jakiś miesiąc temu. WiFi pojawia się na telefonie na chwilę, działa, poczym się samoistnie wyłącza i nic. Nie chce się wyłączyć nawet jak wchodzisz w ustawienia i połączenia itd. Niby pisze włączanie, wychodzisz z ustawień bo nic się nie dzieje a WiFi pokazuje wyłączone na nowo. Reset ustawień WiFi i bloothoot robione parę razy z wyłączaniem tel. Nie pomaga a jak coś to na chwilę. Myślałem że wczorajszą aktualizacja pomoże ale niestety problem dalej wystepuje. Z tego co doczytałem S24 też to ma i ludzie już się gotują.
Jakieś rady?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
28-10-2024 12:10 PM
Dzięki za odpowiedzi ale najłatwiej resetować telefon lub wyslac do serwis. Mi zależało aby wszystkie dane zostały, łącznie z apkami itd i nie chciało mi się tego przezucac w chmury czy na dyski.
Doszło do tego że wifi w ogóle się nie odpalało i tylko pojawiało się włączone i dalej nic - nawet nie wyszukiwał dostępnych sieci.
Resetowanie ustawień i włączanie wyłączanie telefonu nic nie dawało.
Jednakże szukałem i metoda prób i błędów wszedłem w pielęgnację urządzenia i uruchomiłem TRYB konserwacji. Gdy telefon się w nim uruchomił wróciło działanie modułu wifi. Od razu pojawiły się dostępne sieci, włączanie i wyłączanie wifi działa na dotyk palca. Wróciłem z powrotem do trybu użytkownika i działa póki co jak powinno.
Może na przyszłość komuś to pomoże.
Pozdrawiam.
25-10-2024 05:58 PM
25-10-2024 07:45 PM
28-10-2024 12:10 PM
Dzięki za odpowiedzi ale najłatwiej resetować telefon lub wyslac do serwis. Mi zależało aby wszystkie dane zostały, łącznie z apkami itd i nie chciało mi się tego przezucac w chmury czy na dyski.
Doszło do tego że wifi w ogóle się nie odpalało i tylko pojawiało się włączone i dalej nic - nawet nie wyszukiwał dostępnych sieci.
Resetowanie ustawień i włączanie wyłączanie telefonu nic nie dawało.
Jednakże szukałem i metoda prób i błędów wszedłem w pielęgnację urządzenia i uruchomiłem TRYB konserwacji. Gdy telefon się w nim uruchomił wróciło działanie modułu wifi. Od razu pojawiły się dostępne sieci, włączanie i wyłączanie wifi działa na dotyk palca. Wróciłem z powrotem do trybu użytkownika i działa póki co jak powinno.
Może na przyszłość komuś to pomoże.
Pozdrawiam.