Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Syntezator mowy PL

(Temat utworzony: 20-12-2021 06:44 PM)
619 Wyświetlenia
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Wiem , że raczej nie ma mowy , w Iphonie niby też ale jak się pokręci w ustawieniach i wyłączy domyślny syntezator to gada po polsku , częściowo,  
A w Samsung mowa PL , dlaczego oficjalnie nie ma , Samsung wcale nie mało sprzedaje telefonów w Polsce , jak pójdzie z 1000 próśb to zrobią wreszcie , przez 10 lat nie dało rady, może teraz , 
Więc czy da się coś zrobić z tym PL ?

image

image

image

Bart81
Navigator
Opcje

Tak, tylko jeden język.  Polski.

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Bart81
Navigator
Opcje

Korzystam z Google ponieważ w opcji samsung nie mam j. Polskiego do wyboru. Jest tylko język systemowy ale po wyborze tego nadal mówi w j angielskim.

Screenshot_20211220-182730_Settings.jpg

Screenshot_20211220-183518_Settings.jpg

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Bart81  Jak nie brałeś Samsung TTS Polish Female to nie będzie Polskie w Samsung link juz podałem wcześniej.

Bart81
Navigator
Opcje

Sorry przegapiłem.  Ok, wrzuciłem i jest j. polski. Przetestuję i zobaczymy czy jest kulawe czy nie. Wracając do problemu to czy ktoś może wyjaśnić dlaczego na opcji google system mowy jest taki kulawy? Chciałoby się mieć głos męski...

0 Like
Anna221
First Poster
Opcje

Dzień dobry, 

Korzystam z aplikacji wyborcza.pl, niestety od 2 mies. nie działa u mnie funkcja czytania artykułów przez lektora. Wyborcza najpierw twierdziła że to ich błąd teraz pytają mnie czy syntezator mowy działa w tel poprawnie. Sprawdziłam i odtwarza dźwięki w każdym języku....tylko nie w polskim. Czy macie Państwo pomysł co mogę zrobić żebyta funkcja zaczęła normalnie działać? S20FE

Będę wdzięczna za pomoc

Anna

0 Like
PiotrM66
Pathfinder
Opcje
Spróbuj odinstalować aplikacje i zainstaluj ją ponownie.pozdrawiam
0 Like
Anna221
First Poster
Opcje
Dziękuję! Od tego zaczęłam i niestety nie zadziałało =((
0 Like
PiotrM66
Pathfinder
Opcje
W takim razie to jest wina aplikacji
0 Like
Anna221
First Poster
Opcje
Bardziej zastanowiło mnie dlaczego gdy syntezator mowy jest ustawiony na język polski nie można go odtworzyć. Przy wybraniu języka angielskiego, niemieckiego etc.przy kliknięciu opcji odtwórz słyszę próbkę głosu w wybranym języku. Przy j.polskim gdy klikam odtwórz jest cisza.
0 Like