Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alarm został pominięty - jak to wyłączyć?

(Temat utworzony: 20-03-2020 10:52 AM)
30393 Wyświetlenia
Jakubb61
Journeyman
Opcje

Witam, mam problem z swoim s10 mianowicie za każdym razem gdy ustawie budziki na rano, np

7:00, 7:30, 8:00 to 2 z nich zostają pominięte.

Wie ktoś może jak to wyłączyć żeby dzwonił każdy budzik a nie tylko jeden z trzech?

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jakubb61  Cięzko powiedzieć od czego to zależy. Może jest zbyt dużo alarmów w małych odstępach czasowych......

Macie jakiś pomysł @vdsl2  @mirudo24  @kamil40013 ?

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@PrzemekM  Nigdy nie używałem, budzika więc nie podpowiem.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jakubb61  Rzeczywiście przed chwilą ustawiłem w podobnych odstępach czasowych kilka budzików i zadzwoniły tylko dwa z trzech. Ale powiem szczerze że nie wiem czy tak ma być czy to jest jakiś błąd. Sam nigdy nie ustawiałem alarmów kilku w takich krótkich odstępach czasowych.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jakubb61, sprawdziłem przed chwilą na Note10+ i wygląda na to, że budzik działa poprawnie. Spróbuj na początek wyczyścić dane aplikacji Zegar (Ustawienia > Aplikacje > Domyślna pamięć > Wyczyść dane).

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Powiem Wam, że moja żona ma ustawione 3 alarmy w interwale 10-minutowym i wszystko działa OK.

Myślę, że czyszczenia danych aplikacji, a później wipe cache partition to podstawa działań.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Kacperro
First Poster
Opcje
Temat juz nie najświeższy ale chciałem zapytać czy udało się coś zrobić z tym problemem? Mam identyczny problem i próżno szukać rozwiązania
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś wyczyścić dane aplikacji Zegar zgodnie z moją wcześniejszą podpowiedzią?

0 Like
Kacperro
First Poster
Opcje
Tak, niestety to również nie przynosi rezultatów 😕
0 Like
Persiu
First Poster
Opcje

To mi wygląda na jakiś system sztucznej inteligencji w systemie. W momencie gdy sam pomijasz budzik telefon wie, że nie śpisz (bo wcisnąłeś wylaczenie) wtedy telefon sam pomija następne budziki bo są już niepotrzebne w jego mniemaniu. Mi jakoś udało się to kiedyś wyłączyć, ale wyskakuje powiadomienie czy chce pominąć następne budziki jak wyłącze pierwszy