Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciekawe tapety dla telefonów z rodziny Galaxy S10

(Temat utworzony: 01-03-2019 10:59 AM)
20340 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Myślałem, że jeżeli chodzi o tapety do telefonów to już nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć. Dzisiaj przeglądając internet trafiłem na szalenie ciekawy pomysł na wykorzystanie przednich aparatów w telefonach Galaxy S10 przy tworzeniu tapet. Zresztą sami zobaczcie!

tapeta.jpg

Autorem tapet jest Matt B (Twitter @Mattcabb) i z tego co widzę to jest nasz rodak :winking-face: Publikując tapety na swoim koncie Twitter dodał informację, że Samsung powinien być dumny ze swoich przednich aparatów i nie powinien ukrywać ich za pomocą ciemnych tapet. Potwierdzam!

Tapety możecie pobrać bezpośrednio z konta Twitter użytkownika Matt B (odnośnik podałem powyżej). Znajdziecie tam różne postacie. Jak Wam się podoba takie podejście do tworzenia tapet dla telefonów S10?

PS Napisałem wiadomość do Matt B. Mam nadzieję, że wpadnie do nas na forum i stworzy jeszcze kilka ciekawych projektów :winking-face:

61 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

W dziale Dyskusje ogólne w temacie Galaxy Fold - tapety i wideo tapety zamieściłem tapety w wideo tapety z modelu Galaxy Fold. Tam również znajduje się link do pobrania paczki z grafikami.

Przyznam jednak, ze tapety te zainspirowału mnie do stworzenia wideo tapety na ekran blokady dla modeli S10e, S10 i S10+.

Oto efekt tej inspiracji...Fold WallFold Wall

Gdyby jednak nie odpowiadał Wam format gif przygotowałem również wersję mp4 do pobrania z tego linku: Fold_Wall.mp4

Częstujcie się :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Jowtek
Navigator
Opcje

@PrzemekM gdzie ta tapetę można pobrać :face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Kolejny zestaw tapet dla modelu S10+

Fold blueFold blue  Fold  bottle greenFold bottle green  Fold  duskyFold dusky  Fold greenFold green

Fold orangeFold orange  Fold pinkFold pink  Fold redFold red  Fold violetFold violet

Fold multicolourFold multicolour  Fold yellowFold yellow

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Powstała specjalna  aplikacja z tapetami na Galaxy S10e, S10 oraz S10+.

Możecie ją pobrać za darmo ze sklepu Play. Program nazywa się Hidey Hole i umożliwia nie tylko pobranie tapet w świetnej jakości, ale dostosowanie parametrów pokroju nasycenia kolorów oraz kontrastu. 

Szewcu72
MegaStar
Opcje

Kolejne dwie tapetki ode mnie, bierzcie i... ozdabiajcie swoje telefony. :winking-face:

UFOUFO     UFO_2UFO_2

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Super te tapety, które wrzucacie :smiling-face:

Szewcu72
MegaStar
Opcje

I znów coś z mojej chałupniczej twórczości. Jedna na bazie mojego zdjęcia z tematu założonego przez kolegę @sardroidZdjęcia wykonane naszymi S10tkami

Planes 1Planes 1      Planes 2Planes 2

sardroid
Troubleshooter
Opcje

Tak się prezentuje najnowsza tapeta od @Szewcu72 Screenshot_20190324-205202_One UI Home.jpg

Alicja70
Helping Hand
Opcje

Jedna z nowych tapet Samsunga że sklepu .. Screenshot_20190324-205921_One UI Home.jpg