Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ciekawe tapety dla telefonów z rodziny Galaxy S10

(Temat utworzony: 01-03-2019 10:59 AM)
20447 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Myślałem, że jeżeli chodzi o tapety do telefonów to już nic nie jest mnie w stanie zaskoczyć. Dzisiaj przeglądając internet trafiłem na szalenie ciekawy pomysł na wykorzystanie przednich aparatów w telefonach Galaxy S10 przy tworzeniu tapet. Zresztą sami zobaczcie!

tapeta.jpg

Autorem tapet jest Matt B (Twitter @Mattcabb) i z tego co widzę to jest nasz rodak :winking-face: Publikując tapety na swoim koncie Twitter dodał informację, że Samsung powinien być dumny ze swoich przednich aparatów i nie powinien ukrywać ich za pomocą ciemnych tapet. Potwierdzam!

Tapety możecie pobrać bezpośrednio z konta Twitter użytkownika Matt B (odnośnik podałem powyżej). Znajdziecie tam różne postacie. Jak Wam się podoba takie podejście do tworzenia tapet dla telefonów S10?

PS Napisałem wiadomość do Matt B. Mam nadzieję, że wpadnie do nas na forum i stworzy jeszcze kilka ciekawych projektów :winking-face:

Ewa1983
Navigator
Opcje

@Szewcu72 @Tak na szybko 😉IMG_20190312_205835662.jpg

IMG_20190312_205727739.jpg

IMG_20190312_205705461.jpg

sardroid
Troubleshooter
Opcje

@Szewcu72 tak to wyglada, sorki za jakość zdjęć . Pozdrawiam IMAG0011.jpg

IMAG0016.jpg

IMAG0013.jpg

IMAG0012.jpg

IMAG0014.jpg

IMAG0015.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Ewa1983 @sardroid dzięki Wam bardzo. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Ewa1983
Navigator
Opcje

@Szewcu72 proooszę 🙂 próbuję tworzyć coś swojego na s10 ale moje zdolności twórcze w programach graficznych ledwo raczkują 😁

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Ewa1983 czekam z ciekawością na efekty.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Dwie nowe.

terminatorterminator    terminator+terminator+

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W sklepie Galaxy Themes pojawiły się dodatkowe sekcje z tapetami dedykowanymi dla telefonów S10. Są to w głównej mierze tapety podkreślające przednie aparaty.

tapety.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

A teraz kotełek :smiling-face-with-sunglasses:

Kot S10Kot S10   Kot S10+Kot S10+

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tapeta na Galaxy S10e

Przechwytywanie.PNG

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, ta tapeta robi sporą karierę :winking-face: Wwidziałem ją już już w kilku miejscach w internecie i prezentuje się świetnie!