Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S10E w 2022 roku?

(Temat utworzony: 04-03-2022 02:52 PM)
4284 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Försäkën
Pathfinder
Opcje
Witajcie w dzisiejszym poście zajmę się właśnie tą rzeczną bo z uwagi na to że ten mały smartfon obecnie klasował by się  w klasach średnich to jednak nadal to jest mocny smartfon z wyświetlaczem Dynamic AMOLED o wielkości 6,1Cal i flagowym procesorze Samsunga pochodzącego z 2019roku exynos 9820 normalnie chyba się domyślacie że ten post został wstawiony z uwagi że tego rodzaju Post już był na temat smartfona Samsung Galaxy S10 jednak ten post nie jest zrobiony właśnie często stworzyłem go dlatego bo mój smartfon Samsung Galaxy S10 Właśnie niedawno padł i zastanawiam się czy nie wziąć Samsunga Galaxy s10e który nie ma zakrzywionego ekranu a w skutku nie będzie aż tak podatny na łopatki a czy okazji będzie małymi sprawdzian smartfonem wymiarami zbliżonymi do Samsunga Galaxy S 22 co by było naprawdę dla mnie ciekawą rzeczą z uwagi na to że przyjemność korzystania z Samsunga Galaxy S 22 była naprawdę przyjemna jednak nie mogę się spodziewać tej samej płynności na Samsungu Galaxy s10e jednak myślę że będzie Choć to mały smartfon to I tak nawiązanie do szybkiego działania w małym obliczu więc teraz o tej opłacalności telefon w obecnej chwili da się wyskubać za co najmniej 1500 zł chociaż widziałam na Allegro ofertę o cenie 1000 zł ale Zakładam że to oszustwo więc wiecie lepiej nie sprawdzać na własnej skórze a jeżeli nie no to fajnie by było ale Zauważcie to obecnym Samsungiem z 6 GB ram-u jeżeli chodzi o te najciekawsze oferty średniaków to z chęcią wspomnę o bardzo dobrych Smartfonie Galaxy A 52 s z którego miałem okazję korzystać i też bardzo miło działał tyle że A 52-100 już telefon też gdzieś około od 1500 zł chociaż jednak zwykle znajduje się  oferta za co najmniej 1800 zł ale da się znaleźć tańsze jak już wyżej wspomniałem ale teraz pora na Samsunga Galaxy s10e Czy warto w 2022 roku? Powiem że jest to ryzyko z uwagi na to że  z tych kluczowych aktualizacji  (aktualizacja do Androida 12 i One ui4) które mają być właśnie ostatnimi aktualizacjami takimi szczególnymi do tego smartfona Nachodzą na początek obecnego roku więc skąd to ryzyko no z uwagi na to że zwykle skoro telefon się bierze na 2 lata to 2 lata bez takiej kluczowej aktualizacji mogłoby nie być zbyt za ciekawe chociaż wiecie różnie może być dlatego sądzę że z tym smartfonem będzie jak z większością średniaków innych Marek smartfonów to takie jakby 50% | 50% że albo telefon będzie na działał fajnie Przez cały te 2 lata i stwierdzili że to fajny smartfon Albo będzie tak że telefon bierzesz podziała nam świetnie a drugi rok będzie paskudny albo że na samstal coś będzie jedynie ten teges I właśnie to co teraz powiedziałem Myślę że tego problemu nie powinno być z tym Samsungiem i myślę że naj możliwością opcją byłoby to drugie wyjście o którym wam mówiłem czyli 50% na 50% pierwszy rok może być dobry a drugi rok może być paskudny więc stwierdzę że z tego Samsunga można wziąć nie trzeba to nie jest jakaś super oferta ale tutaj mamy flagowy procesor i podzespoły Oczywiście jeżeli chodzi o 2019 rok więc ja mówię że ten telefon można wziąć ale nie trzeba Myślę że pozostawi wam wiele do myślenia bo Samsung Galaxy S10 że to był bardzo dobry smartfon ale czas Może różnie to robi interweniować z całym zestawem podzespołami i ogólnie smartfonem Dzięki za uwagę masz propozycję na post napisz mi w komentarzach z chęcią mógłbym tak zrobić ale musisz najpierw to napisać
19 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Försäkën  Witam

Myślę że to dobry smartfon tylko trzeba mieć na uwadze to że zbyt długo nie będzie dostawał wsparcia w postaci większych aktualizacji systemu.

Alex9152
Troubleshooter
Opcje
Mam s10 i bateria schodzi niemiłosiernie szybko także w s10e pewnie ładowanie 2-3 razy dziennie...
0 Like
JaśFasola
Helping Hand
Opcje
O Jezu. Po jakiemu ty piszesz? Słyszałeś o czymś takim, jak interpunkcja? 🤔
Försäkën
Pathfinder
Opcje
Nie Każdemu Doskwiera Czas, W Następnym Poście Poprawię Wiele Rzeczy
0 Like
JaśFasola
Helping Hand
Opcje
Czekam 😊
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
mam S10 i na dzień dzisiejszy nie zamieniłbym się z nikim i na nic innego
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@miroON  fajny telefon

Försäkën
Pathfinder
Opcje
Racja, Jednak Czy S10E Mógłby Zastąpić S10?
0 Like
Försäkën
Pathfinder
Opcje
Myślę że z tymi 3 razami To ty przesadziłeś
0 Like