Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak sieci

(Temat utworzony: 24-12-2020 11:12 PM)
4095 Wyświetlenia
KamCza
Journeyman
Opcje
Po aktualizacji mam brak sieci. Co z tym mam zrobić??? Samsung s20+5G
44 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Spróbuj: 

- wyłączyć i włączyć telefon

- wykonać zabieg wipe cache partition, który nie usuwa żadnych danych z telefonu

- w ostateczności przywróć telefon do ustawień fabrycznych beż przywracania danych z kopii zapasowej ( jeżeli możesz sobie na to pozwolić. Zabieg ten niestety usuwa wszystkie dane z telefonu, dlatego polecam je sobie zgrać np. za pomocą aplikacji Smart Switch.

Poradniki: 

[Poradnik] [Android 11 One UI 3] Jak wejść w tryb recovery menu - Samsung Community

Rozwiązano: [Poradnik] Soft / Hard Reset, Tryb Bezpieczny i Wipe Cache Partition - Samsung Community

(link'i do poradników działają w przeglądarkowej wersji forum)

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KamCza  Daj znać czy któryś z czynności zaproponowanych przez kolegę @YOX  naprawiło problem.

0 Like
BlueFlower
Navigator
Opcje
czy masz telefon w sieci Play? mam ten sam problem. W slocie SIM2 działa a w SIM1 działa tylko jak przełożę ze slotu drugiego do pierwszego. i to działa tylko do ponownego uruchomienia telefonu, i wtedy znów brak sieci.
0 Like
KamCza
Journeyman
Opcje

Orange i nic nie pomaga ani reset ustawień fabrycznych przy próbie twardego resetu wyskakuje błąd

nic nie pomogło
niestety nie pomaga nic
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Jeżeli masz Dual SIM, to zmień położenie swojej karty. Wyczyść również samą kartę i tackę SIM np. poprzez ich przetarcie. Piszesz, że przy próbie Twardego resetu wyskakuje błąd. Możesz wstawić jego zdjęcie np. poprzez zrobienie screena.
KamCza
Journeyman
Opcje
wszystko było robione

received_442708030057054.jpeg

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
W takim razie pozostaje tylko serwis.
KamCza
Journeyman
Opcje
dzięki wielkie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Przywrócenie ustawień fabrycznych robiłaś z poziomu telefonu czy Menu Android Recovery?