Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z uruchomieniem Samsung S21 FE

(Temat utworzony: 03-09-2024 11:04 PM)
828 Wyświetlenia
Members_9ZgO8YE
Apprentice
Opcje

Witam 

Telefon Samsung s21 FE . Dzisiejszego dnia telefon przy naładowaniu baterii (15%) sam się wyłączył i od tamtego czasu mam problem z uruchomieniem . Nie reaguje na przycisk włączania (boczny) jedyna reakcja jest przy próbie funkcji trybu awaryjnego/restartu (przycisk boczny i zmniejszania głośności ). Udało mi się go w ten sposób uruchomic 2 razy z bardzo duża dozą cierpsliwości gdyż telefon pokazywał po prostu Napis Samsung i po chwili znów sie wyłączał . Baterie udało sie naładować do 40% . Po chwili użytkowania telefon znów się wyłączył . I tak jak wcześniej napisałem nie reaguje na przycisk włączania (boczny) . Próbuje go uruchomic w trybie awaryjnym co tylko udaje sie aby pokazał sie napis Samsung i znow sie wyłącza lub sam przez dobre 5min się włącza i wyłącza do napisów Samsung . Po prostu brak dostepu do pełnego włączenia telefonu . I tu pytanie gdzie szukać rozwiązania czy próba reklamacji telefonu ?. Gdyż nie mam możliwości zrobić żadnej aktualizacji czy cofnąć do ustawień fabrycznych .

Pozdrawiam 

7 Odpowiedzi
Arkovianin
Pioneer
Opcje
Naładuj go do pełna i może to pomoże
Members_9ZgO8YE
Apprentice
Opcje

Ładowarka również nie reaguje juz teraz :smiling-face:

Arkovianin
Pioneer
Opcje
Dla mnie to dziwne, serwis się kłania
Kejter
Pioneer
Opcje
Podłącz ładowarkę i zostaw na godzinę.
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Cześć! Najprawdopodobniej umarła płyta główna. Jeśli masz gwarancję to nawet się nie zastanawiaj i skorzystaj z niej.
Members_9ZgO8YE
Apprentice
Opcje

Były próby ładowarki na kilka godzin i niestety tez klapa . Dziekuje wszystkim za pomoc , telefon dzisiaj leci do sklepu i zobaczymy co powiedza :winking-face:

Pozdrawiam wszystkich 

Opcje
Płyta główna mogła się spalić. Moja mama miała taki przypadek.