Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Telefon sam się wyłącza

(Temat utworzony: 29-06-2022 06:13 PM)
4788 Wyświetlenia
Members_9DcjhEd
First Poster
Opcje

Dzień dobry mam problem z telefonem Samsung Galaxy s21 gdy telefon nie jest w stanie użytku sam się wyłącza. Ale otóż gdyż gra w nim muzyczka telefon się nie wyłącza Proszę o pomoc 

32 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_9DcjhEd  Dzień Dobry

Proponuję na razie wykonać Wipe Cache Partition zobaczymy czy problem ustąpi:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

oskar2000x
Student
Opcje
S21FE 5g snap 888, wylacza się w różnych momentach samoczynnie.
Ktoś miał ten problem?
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@oskar2000x, zobaczy, czy w Ustawieniach w Automatycznej optymalizacji nie masz włączonej opcji Ponowne uruch. w razie potrzeby. 

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
oskar2000x
Student
Opcje
Ta opcje mam wyłączona
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@oskar2000x, spróbuj zatem wykonać zabiegi Wipe Cache Partition oraz Repair Apps, mam dokładnie ten sam model i u mnie nic takiego się nie dzieje: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Donkaaa
Journeyman
Opcje
Dzień dobry,
Jakiś tydzień temu zrobiłam w swoim Samsung S21 aktualizacje One Ul: 5.1. Od tamtego czasu telefon potrafi sam się wyłączyć, a potem włączyć. Dzieje się to kilka razy dziennie. Czy ktoś miał może podobnie i poradził sobie z tym ? 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę na początku zrobić pełen reset telefonu. Wykluczmy tym wszystkie błędy systemu i zobaczymy czy sytuacja będzie się powtarzać.
Marszal1983
Helping Hand
Opcje
Nie włączyłeś przypadkiem opcji automatycznej optymalizacji? Jak nie to zacznij od wipe cache partition. Jak wszystko nic nie da to do fabrycznych.Screenshot_20230225_140423_Device care_1000006850_1677330263.jpg
0 Like
Donkaaa
Journeyman
Opcje
Nic niestety nie dało, telefon dalej sam się wyłącza
0 Like