Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z wysyłaniem wiadomości. "Obecnie nie można wysłać wiadomości. Zostanie ona wysłana po udostępnieniu usługi"

(Temat utworzony: 21-08-2020 07:10 PM)
27616 Wyświetlenia
Amorek1995
Explorer
Opcje

Witam,

Pacjent S10 + . Sieć: Play

Za każdym razem podczas wysyłania wiadomości wyskakuje komunikat :   "Obecnie nie można wysłać wiadomości. Zostanie ona wysłana po udostępnieniu usługi". Co najciekawsze wiadomość zostaje wysłana lecz jak to naprawić żeby nie wyskakiwał taki komunikat bo "kole" w oczy. 

118120395_795694167866620_8196811164318180262_n.jpg

Pozdrawiam. 

23 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Amorek1995   Witam. 

Czy próbowałeś ponownie uruchomić telefon?

Można również wyczyścić dane aplikacji wiadomości 

Amorek1995
Explorer
Opcje

Tak próbowałem. Nadal to samo 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy problem występował od początku czy pojawił się dopiero po czasie? Spróbuj wykonać wipe cahce partition. Zabieg ten nie usuwa żadych danych z telefonu.

Amorek1995
Explorer
Opcje

Ostatnio formatowałem telefon, pobrałem aktualizacje i od tego czasu zaczęło się to pojawiać. 

Nie pomogło wipe cahce partition. Nadal to samo. A może to być wina operatora ? 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź jeszcze czy problem występuje w aplikacji Wiadomości od Google. Aplikację musisz pobrać ze sklepu Google Play. Napisz również jaki posiadasz wariant telefonu. Przejdź kolejno do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i podaj wartości zaznaczone w zielonych ramkach na poniższym zrzucie.

wariant-telefonu-samsung-community.png

Amorek1995
Explorer
Opcje

aplikacji Wiadomości od Google nie wyskakuje ten komunikat. Więc to wina aplikacji wiadomości od Samsunga. 118247299_1282765598742053_6946657533789349380_n.jpg

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy czyściłeś dane aplikacji Wiadomości z poziomu ustawień telefonu? Przejdź kolejno do: Ustawienia > Aplikacje > Wiadomości > Domyślna pamięć > Wyczyść dane.

Amorek1995
Explorer
Opcje

Nadal to samo.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie mam więcej pomysłów. Możliwe, że ponowny hard reset bez kopii zapasowej rozwiązałby ten problem. Pytanie czy warto przywracać do ustawień fabrycznych telefon ze względu na ten komunikat. Jeżeli się zdecydujesz to daj znać czy resetowanie pomogło.