07-09-2021 02:57 PM
Witam podczas aktualizacji systemu wystąpił błąd. I teraz telefon uruchamia się do loga Samsung i restartuje. I tak w kółko. Po twardym restarcie (po podłączeniu zasilania) pojawia się postęp instalacji 25%, stoi w tym miejscu długo i restartuje się. Po czym znowu wraca do ciągłego restartowania. Podczas takiej nieudanej instalacji udało mi się uzyskać ekran:
Wcześniej zdarzało mu się samoczynnie restartować
06-06-2024 07:54 AM
Próba aktualizacji przez Samsung Smart też nie pomogło, bo nie połączył, ale w menedżer urządzeń widać kilka urządzeń w tym adb, bo wcześniej włączyłem debugowanie, może uda się z tym zrobić? Po włączeniu telefonu aż do tak jak na zdjęciu "telefon się uruchamia" reaguje na menu zasilania, nie da się wyłączyć po wybraniu wyłącz, ale jak wybieram połączenie alarmowe albo informacje medyczne to da się wyłączyć albo restartować, nie reaguje na głośność, a jak wyłączę ekran, po chwili restartuje. Dziś ściągnę aplikacja android SDM czyli można wykonywać polecenia adb poprzez komputer. Jak uda się to zrobię by wyłączył tryb samolowy, może uda się uruchomić normalnie. Pomóżcie mi,nie chcę stracić żadnych danych!