o 20-03-2020 07:56 AM
Mám problém s opětovným připojením bluetooth po ztrátě spojení mezi telefonem a hodinkami. Mám Samsung Galaxy s10e a Huawei Watch GT. Dokáže mi někdo poradit s následujícím problémem?
Pokud se od mobilu vzdálím, hodinky (bluetooth) se odpojí od telefonu. Při opětovném přiblížení k telefonu jsou hodinky stále odpojené, automaticky se nepřipojí.
ALE! stačí abych pouze poklepal na obrazovku telefonu, na ní se zobrazí zamykací obrazovka a hodinky se připojí!!!
Všechny aplikace a telefon na poslední verzi.
Na jiném fóru v samsung komunitě jsem našel, že je to známý problém...
Pracuji v IT a strávil jsem nad bádáním spoustu času. Zakázání optimalizace aplikací Huawei Health, Bluetooth a Huawei Mobile Services v nastavení => baterie, a také jsem v nastavení aplikací povolil "Změnit nastavení systému". Také jsem vymazal cashe aplikací v uložišti. S předchozím telefonem Huawei P9 jsem neměl problém.
Z mého pohledu: konkurenční boj mezi Samsung a Google, odnáší to zákazník. Už jen že v google play nejsou aplikace huawei pro hodinky a musí se to instalovat přes .apk soubory (vyjádření i od Huawei zákaznické linky).
PS: Vím že bych měl mít k samsung telefonu samsung hodinky, ale hold jsem měl huawei komplet a přešel jsem na samsung telefon kvůli lepšímu emailovému klientovi, ale že mi přestanou korektně fungovat hodinky jsem netušil... Tím mě Samsung zklamal...
Děkuji
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 24-03-2020 10:34 AM
Děkuji za váš čas, teď problému dle vašich bodů...
Za prvé...
Prošel jsem šikovný návod, mám tak nastaveno.
Za druhé...
V historii nic není. (kromě záznamu z aplikace zdraví (app hodinek), když jsem obnovil nastavení sítě a znovu hodinky připojil, viz váš poslední bod)
Za třetí...
Antivir a také i appky na blokování reklamy nepoužívám. Prošel jsem pro jistotu i seznam aplikací. Mobil používám hlavně pro práci, appky z neověřených zdrojů neinstaluji. Hry nehraji.
Za další...
Žádné další bluetooth zařízení nepoužívám ani doma nemám.
Dále...
zkusil jsem obnovit nastavení sítě, poté jsem znovu hodinky připojil. Provedl se záznam v historii ovládání bluetooth. Jinak beze změny.
Reset hodinek to továrního nastavení jsem již zkoušel. Dále jsem zkoušel i sprárování s čistým jiným telefonem - viz předchozí příspěvek. Tím se vylučují i nějaké body výše.
Aby aplikace Huawei Health (appka pro hodinky) fungovala, musí mít mobil nainstalovanou druhou aplikaci Mobilní Služby Huawei (HMS) ve verzi 4 a novejší. V Play je aplikace Huawei Health dostupná, ale HMS je zde pouze ve verzi 3.0.3.300.
Na zákaznickou linku Huawei jsem volal, tam mi řekli ať si stáhnu z jejicho stránek .apk store Huawei AppGallery (obdoba Play) a odtud aplikaci HMS v aktuální verzi nainstaluji. Poté se mi appka Health (zdraví) spustila. Když jsem se ptal co to má znamenat, tak mi řekli cituji: Narovinu pane, Samsung a google si spolu moc nepovídají a mají spolu spory, řešíme to, toto je aktuálně jedinný způsob jak aplikaci nainstalovat a zprovoznit. Ohledně mého problému nic nevěděli, odpověděli že na telefonech Huawei fungují bez potíží.
Když jsem procházel komentáře k starší verzi aplikace HMS v obchod play, tak jsem pár naštvaných komentářů našel s popisem, že mají stejný problém jako já. Konkrétně to byli hodinky Huawei a Honor s telefony Samsung a Lenovo.
Dle mého názoru aplikace HMS se prostě neintegruje nebo ji něco blokuje v mobilu, proto neběží na pozadí jak by měla při zamčeném telefonu. Závěrem Huawei ukazuje na Samsung/Google, Samsung/Google blokuje aplikaci v Play store...
o 24-03-2020 02:26 PM
Aha, no asi takto: kompatibilitu s telefony určuje autor aplikace. Sám mám v Play apku a já určuju, na který telefon půjde nainstalovat. Pokud tam pro váš telefon není, Samsung to nemá jak ovlivnit. Kdo do toho může mluvit, je Google. Je možné, že to je nějaký dopad aktuálně probíhající obchodní války mezi Čínou a USA.
Ještě mě napadla poslední možnost: zkuste na apkmirror najít starší verzi aplikace k hodinkám, která by jela se starší verzí těch services.
Jinak se obávám, že jsme se dostali do patové situace.
P.S: Na fóru Hua jste se ptát zkoušel?
o 24-03-2020 06:01 PM
@JanHolemar Místo stahování si jejich "superobchodu" apod., zkuste stáhnout verzi aplikací zde. Vidím, že vyšla před 3 dny nová verze, tak bych to vyzkoušel
o 25-03-2020 07:22 AM
Tak jsem včera strávil dalších pár hodin s testováním hodinek... Testoval jsem kombinace starších verzí jak APPky Zdraví a Huawei Mobile Services. Někdy nešla ani appka spustit (chyba aplikace), asi ji verze Androidu nepodporuje, někdy ano a stejně jsem měl stejný problém.
Na Huawei jsem volal na zákaznickou linku tam mi neporadili, zkusil jsem hodit i příspěvek na fórum. Odkaz ZDE.
Novější verzi HMS jsem zkoušel, beze změny.
Tudíž jsme asi už v patové situaci, změnit značku hodinek nebo telefonu...
o 25-03-2020 08:42 AM
Obávám se, že i to může nastat. Je to škoda, určitě by bylo fajn, kdyby to fungovalo pohromadě 😞
Na druhou stranu vzhledem k aktuálním vztahům USA a Čína se obávám, že se situace ohledně software nebude lepšit, spíš naopak 😞
o 25-03-2020 12:37 PM
Dneska jsem si opět prošel celou diskuzi: zaujal mě příspěvěk že funguje Galaxy Note s hodinkami Watch GT2. Tak jsem dneska opět zagooglil a našel následující vlákno ZDE...
Návrh řešení cituji...
Komu nefunguje automatické připojení, protože zařízení má svou apku a ve správci BT není viditelné, stačí nainstalovat Bluetooth Scanner (od Zoltana Pallagi), tam hodinky najde a vloží do BT manageru jako spářené řízení a tím i zajistí opětovné připojení systém a ne mizerná apka. Instaloval jsem apku, spářil hodinky, odinstaloval, a jede OK.
Níže co vidím v mobilu po aplikaci řešení v nastavení bluetooth...
Světe div se, ono to funguje!!! Po přiblížení se hodinky opět automaticky připojí!!!
Jelikož jsem to zprovoznil před pár minutami, nechám 1-2 dny v testování, poté označím příspěvěk jako řešení.
o 25-03-2020 02:55 PM
@JanHolemar děkujeme za informaci. Opravdu by mě nenapadlo, že se hodinky Huawei ve správci BT nezobrazují.... zřejmě špatná implementace výrobce hodinek. Samsung hodinky přidávám také přes aplikaci a stejně se zobrazí ve správci BT, to stejné u sluchátek Sony...
o 26-03-2020 07:10 AM
Tak hodinky i telefon dělají co se od nich očekává, označil jsem můj předchozí příspěvek jako řešení.
Suma sumárum závěrem: příčinu chyby bych viděl na všech stranách.
Nebezpečný troúhelník. 😄 Radši ani nebudu počítat kolik jsem nad tím strávil času, ale důležitý je se nevzdávat a výsledek je o to sladší. 🙂 To už je holt úděl ajŤáka. Napíšu řešení ají na polské vlákno, kde jsem narazil na stejný problém jako můj, ty budou mít radost. 😄
Děkuji mockrát i ostatním za čas a kvalitní podněty.