Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s aplikací "Mobilní klíč ISDS"

(Téma vytvořeno: 06-09-2019 03:49 PM)
2703 Zobrazení
Tambor
Navigator
Možnosti

Používáte někdo klíč k datové schránce "Mobilní klíč ISDS"? Mám problém, když chci aplikaci spustit, napíše mi to: "Je spuštěna aplikace, která čte obsah displeje. Pokud špatně vidíte a máte zapnutou hlasovou navigaci, pak je vše v pořádku. Pokud jste však takovou funkci nezapnuli, je možné, že je Vaše zařízení napadeno a nedoporučujeme používat aplikaci Mobilní klíč ISDS. Pokud tento dialog zmizí, aniž byste vybrali nějakou volbu, vaše zařízení je zcela jistě napadeno." Mě sice dialog nezmizí a můžu si zvolit, jestli chci pokračovat nebo ne, ale stejně jsem zmatenej. Stejný klíč + všechny ostatní aplikace v mobilu jsem používal na předchozím HTC U11 a tam jsem žádný problém neměl. Předpokládám, že problém by mohla dělat nějaká předinstalovaná samsungovská aplikace. Jinak mám v telefonu "Bitdefender" a ten po skenu hlásí, že telefon je čistý .... Má někdo nějaký nápad, která aplikace by to mohla dělat?

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Robert1201
First Poster
Možnosti

Mě pomohlo vypnout (v nastavení - usnadnění - instalované služby) aplikaci pro správu hesel. Ta se asi pořád dívá kam může heslo nabídnout.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

17 Odpovědi
AssasinG
Pathfinder
Možnosti

Ahoj, vzpomeneš si, kdy to začalo? Zkusil bych bezpečný režim. Jinak to může být jakákoliv app.

Tambor
Navigator
Možnosti

Prvně jsem ten klíč zkusil na S10+ včera a hned to hlásilo ...  Co je bezpečný režim?

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tambor  Bezpečný režim (Safe mode) je režim telefonu kdy se spustí pouze aplikace, které byly z výroby. To ovšem není cesta pro nalezení tvého problému. Zkusil bych se podívat do nastavení aplikace Mobilní klíč jaká má Oprávněni, případně nějaká vypnout co to udělá.

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Tohle může dělat i Messenger. Jdi do aplikaci, tři tečky, zobrazit nahoře a tam uvidíš, které aplikace to využívají.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Tambor
Navigator
Možnosti

Jenže tam právě není, které aplikace využívají čtení displeje nebo já to neumím najít... 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tambor zkus se podívat do Nastavení -> Aplikace -> Tři tečky nahoře -> Speciální přístup a tam se v jednotilivých možnostech co využívá ta aplikace Mobilní klíč, možná by to mohla být ta volba Zobrazit nahoře

fajnsnek2
Tambor
Navigator
Možnosti
Já v nastavení ten bezpečný mód nemůžu najít...
0 Like
Tambor
Navigator
Možnosti
Mobilní klíč využívá jenom fotoaparát (snímání QR kódu})
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Pak už mě napadá jen jestli není něco zaplé v Nastavení -> Usnadnění -> Zvýraznění pro neslyšící

S Tebou uvedenou hláškou jsem se ještě nesetkal, leda, že by se něco na té aplikaci nelíbilo Knoxu, a proto na ní telefon upozorňuje

fajnsnek2