Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Galaxy S10e krátké záseky při poslechu hudby přes BT

(Téma vytvořeno: 20-03-2020 06:29 PM)
2176 Zobrazení
Kroun1
Journeyman
Možnosti

Ahoj,

mám problém s poslechem hudby (Spotify) přes Bluetooth. Při poslechu je občas slyšet (tak cca 1-2x za min) jakoby krátké zaseknutí nebo výpadek hudby - je to kratinké tak cca 100ms. Pak přehrávání pokračuje dál. Hudbu poslouchám na Bose QuietControl 30. S mým starým telefonem (Xiaomi Redmi 4x) to nedělá. Mám je teď vedle sebe, oba jsou připojeny na WiFi - zkouším za stejných podmínek.

Když k S10e připojím klasická drátová sluchátka, tak to nedělá. Vypadá to,že to souvisí s Bluetooth přenosem.

S10e má poslední aktualizace (A10). Vypnul jsem optimalizaci využití baterie pro Spotify a nepomohlo to.

Ještě jsem zkoušel přehrávání stažené mp3 abych eliminoval možný vliv Spotify nebo interference s WiFi - bohužel stále se seká. Pokud toto nevyřeším, telefon vracím 😞

0 Like
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Přeji hezký den @Kroun1 

Osobně používám už pouze bezdrátová sluchátka - mám Galaxy Buds+, Sony a Marshall a ani s S10+ ani s řadou S20 tento problém nemám. Není možné vyzkoušet s telefonem jiná bezdrátová sluchátka? Máte ke sluchátkům nějakou aplikaci, zda není možné aktualizovat SW sluchátek ? Děkuji za odpověď

fajnsnek2
0 Like
Kroun1
Journeyman
Možnosti

No jiná sluchátka vyzkoušet můžu, ale to by můj problém úplně neřešilo. Tyto Bose jsou pro mě docela zásadní a měnit je nebudu ani kvůli Galaxy S10e - to radši vyměním telefon. Aktualizaci FW ve sluchátkách ještě zkusit můžu.

Jinak zdá se, že částečně pomohlo vypnout optimalizaci pro systémovou aplikaci Bluetooth. Záseky jsou méně časté. Více o tomto problému jsem našel tady:

https://www.reddit.com/r/galaxys10/comments/bhmj3g/bluetooth_cutsstutters_with_galaxy_buds/

Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste doma přeladit wifi router na jiný kanál. Narazili  jsme na to, že se to někdy rve s Buds, mohlo by i s něčím jiným. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Kroun1 Je to zvláštní, že pomůže tento krok, ale je to možné. Takže nyní to již funguje normálně ?

fajnsnek2
0 Like
Kroun1
Journeyman
Možnosti

No tak jsem zjistil, že to skutečně nějak souvisí s WiFi. Když vypnu WiFi na S10e, tak to přehrávání mp3 přes BT funguje v pohodě. Stejně tak to funguje pokud vypnu domácí wifi router a WiFi na S10e je zapnutá, akorát že není k ničemu připojená. Kanály na WiFi jsem ještě měnit nezkoušel. Zkusím a dám vědět.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Kroun1 určitě radu od kolegy @Libb vyzkoušejte. Rozhodně doporučuji aplikaci Wifi analyzer , která Vám ukáže zaplněnost kanálů a možnost případně přepnout na méně vytížený kanál. 

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste, už se to tu řešilo vícekrát. A nezapomeňte pak dát vědět, jestli to pomohlo!

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Kroun1
Journeyman
Možnosti

No tak zkoušel jsem laborovat s těmi kanály. Přesně jak píšete. Podle WiFi analyzeru jsem zjišťoval, kde je relativně volno a ten kanál jsem pak nastavil. Zkoušel jsem i různé tak, aby byly daleko odsebe (3,11, 1, 13) a pak i ty střední 6,7. Občas se zdá, že to po určité změně zlepšilo, ale né nějak zásadně. Prostě během 3minutové skladby se tam vždy několik záseků nakonec objeví.

Libb
MegaStar
Možnosti

Možná ruší i něco od sousedů, je to možné?

0 Like