Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s aplikací "Mobilní klíč ISDS"

(Téma vytvořeno: 28-01-2020 09:45 AM)
2243 Zobrazení
Tambor
Navigator
Možnosti

Používáte někdo klíč k datové schránce "Mobilní klíč ISDS"? Mám problém, když chci aplikaci spustit, napíše mi to: "Je spuštěna aplikace, která čte obsah displeje. Pokud špatně vidíte a máte zapnutou hlasovou navigaci, pak je vše v pořádku. Pokud jste však takovou funkci nezapnuli, je možné, že je Vaše zařízení napadeno a nedoporučujeme používat aplikaci Mobilní klíč ISDS. Pokud tento dialog zmizí, aniž byste vybrali nějakou volbu, vaše zařízení je zcela jistě napadeno." Mě sice dialog nezmizí a můžu si zvolit, jestli chci pokračovat nebo ne, ale stejně jsem zmatenej. Stejný klíč + všechny ostatní aplikace v mobilu jsem používal na předchozím HTC U11 a tam jsem žádný problém neměl. Předpokládám, že problém by mohla dělat nějaká předinstalovaná samsungovská aplikace. Jinak mám v telefonu "Bitdefender" a ten po skenu hlásí, že telefon je čistý .... Má někdo nějaký nápad, která aplikace by to mohla dělat?

0 Like
17 Odpovědi
Miiina
Student
Možnosti

Ahoj, zajímalo by mě jak to dopadlo. Aktuálně mám stejný problém. A když pak pokračuji, nenačítá se QR kód, takže se mi klíč nedaří zprovoznit.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Tambor povedlo se prosem problém vyřešit? Případně popište řešení,  @Miiina  by to jistě ocenil.

fajnsnek2
Tambor
Navigator
Možnosti

@Miiina @fajnSnek Mně to vždycky jenom napíše, že mám v mobilu aplikaci, která čte obrazovku a když vyberu, že chci pokračovat, tak mobilní klíč normálně funguje. Telefon jsem několikrát prověřil různými antiviráky, prohlédl všechny aplikace ... a nic podezřelého. Jak už jsem psal výše, stejné aplikace jsem měl i v minulém mobilu a tam mi to nic nehlásilo, takže myslím, že to bude nějaká appka přímo od Samsungu. Škoda, že aplikace mobilní klíč přímo nenapíše, která aplikace je jí podezřelá ....

Řešení
Robert1201
First Poster
Možnosti

Mě pomohlo vypnout (v nastavení - usnadnění - instalované služby) aplikaci pro správu hesel. Ta se asi pořád dívá kam může heslo nabídnout.

Tambor
Navigator
Možnosti
@Robert1201 AHA ... já tam musel povypínat všechno krom antiviráku, aby se mobilní klíč zobrazil bez té hlášky. Mám tam povolené ještě ACR (nahrávání hovorů), správce hesel a Holey Light ... Tak to raději vždycky přijmu to varování, než se vzdávat užitečných aplikací. Škoda, že nejde někde v mobilním klíči nastavit, že těmto aplikacím důvěřuji.
0 Like
Miiina
Student
Možnosti

@fajnSnek  Nakonec se mi to podařilo zprovoznit, teda QR kód načtu, ale hlášky jsem se nezbavila... no, prostě si musím pár vteřin počkat... souhlasím, že by měla aplikace aspoň označit, co se jí vlastně nelíbí. Nebudu se zbavovat všeho, co vím, že potřebuji.  Správce hesel spuštěný nemám.

Tambor
Navigator
Možnosti

... to samé teď po aktualizaci udělalo i bankovnictví ČSOB, ale s tím rozdílem, že to vypsalo appky se kterými mají problém a dalo se odsouhlasit, že je považuju za bezpečné a už není problém .... 

0 Like
michalfiser
First Poster
Možnosti

Uživatel

@Robert1201  napsal:

Mě pomohlo vypnout (v nastavení - usnadnění - instalované služby) aplikaci pro správu hesel. Ta se asi pořád dívá kam může heslo nabídnout.

Ahoj,

měl jsem stejný problém a pomohlo až vypnutí antiviru v Nastavení/Usnadnění/Instalované služby. Mám Avast. Poté jsem samozřejmě opět službu zapnul. Ale díky za typ, jinak nevím, jak bych to hledal 😉👍

0 Like