Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Špatná wifi S21

(Téma vytvořeno: 04-02-2025 11:34 PM)
132 Zobrazení
Radek_120
Journeyman
Možnosti
Dobrý den,
Mám Samsung S21 a poslední dobou si všímám pomalého načítání přes wifi. Je to u her, internet. stránek i u odesílání zpráv. Mám tedy zpomalené jak přijímání tak odesílání dat. 
 Pravidelně jsem připojen na 3 různé wifi, u všech jsem zaznamenal tento problém. Při přepnutí na data je to nesrovnatelně rychlejší. (mám neomezené data, takže tam je omezení asi okolo 10mb/s? Za to rychlost wifin je několikanásobně rychlejší (viz. příloha)).

Moje otázka tedy zní proč? Proč je odesílání a přijímání na wifi pomalejší než dříve. Může být wifi přijímač nějak poškozen? Nebo je to snad nějaké řízené zeslabení od Samsungu abych měl důvod ke koupi novějšího modelu?

Předem děkuji za odpověďi a třeba nějaké rady, nápady.

image

0 Like
6 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vás,skuste sem tam resetnúť routre,niekedy to pomôže.🖐
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Radek_120
Nepoužíváte nějaký antivir či aplikaci na VPN ? Ty mohou zásadně zpomalovat rychlost načítání stránek. Jinak nevidím důvod proč by to měl dělat vyrobce, Zkuste resetovat modem a nastavení Wifi a Bluetooth - Nastavení 》Obecná správa 》Obnovit. Pozor - smaže všechna nastaveni a uložené sítě a BT zařízení

fajnsnek2
Radek_120
Journeyman
Možnosti
Zdravím, antivir ani VPN nepoužívám. A jak jsem psal, používám více wifin na různých místech, jednu můžu zkusit resetovat. Děkuji za nápad obnovení.
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím také, zkuste nějakou WiFi na které jste dosud připojen nebyl, nemáte například nastavení nějaký DNS server? Nastavení -> Připojení -> Další nastavení připojení -> Privátní DNS.

Ověřit zda to dělá nějaká aplikace je dost těžké, ale dá se to, zazálohujte si všechna data, telefon dejte do továrního nastavení a zkuste se připojit na WiFi, tím ověříte zda to (ne) dělá nějaká aplikace. Následně obnovte jen základní data, média, kontakty, atd. 

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
Radek_120
Journeyman
Možnosti
DNS mám nastaveno na "automaticky" vypnu a uvidím. Aplikace mě taky napadli, nějaké jsem už odstranil... Děkuji za rady
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@Radek_120 pekný deň, neváhajte nám dať vedieť, či sa situácia nejak zmenila, vyriešila a pod. Ďakujeme 😉 

0 Like