Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje čtečka otisků prstů

(Téma vytvořeno: 11-07-2021 06:28 PM)
6726 Zobrazení
Vojta012
Apprentice
Možnosti
Zdravím, již cca týden mi nefunguje čtečka otisků prstů. Na displeji mám aplikovanou ochrannou folii schopnou ultrazvukového skenu. Folii mám zhruba rok, mám ji vyměnit, vyřeší se můj problém? 
Není můj problém spojen s aktualizací systému?

Děkuji za rady a tipy.
11 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý večer,
mám pár dotazů.

Před týdnem proběhla nějaká softwarová aktualizace?
Ochranná fólie v místě skenu je v pořádku?
Jiný prst také nejde? Vykoušel jste otisky prstů vymazat a znova naskenovat? Jestli půjdou vůbec zaevidovat nebo ne. Dejte vědět.

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Vojta012,

souhlasím s kolegou @potasm a také bych doporučil otisky prstů vymazat a znova naskenovat, případně můžete vyzkoušet v aplikaci Samsung Members - Zís. pomoc - Interaktivní kontroly - Otisky prstů.

Screenshot_20210712-092858_Samsung Members.jpg

Vojta012
Apprentice
Možnosti
Dobrý den, aktualizace proběhla 3.7., ochranná folie je v pořádku. Když chci přidat další prst nebo odemknout telefon, tak mi to říká, že prst musí překrývat celý snímač. Prst přikládám normálně jak jsem zvyklý už rok a do té doby nebyl žádný problém, až tedy teď. Prst mi to nechce zaevidovat.
0 Like
Vojta012
Apprentice
Možnosti
Vyzkoušel jsem interaktivní kontrolu otisků prstů a stále vyskakuje hláška "prst musí zakrývat celý snímač". Objevuje se to jak na registraci nových otisků, tak i u odemykání telefonu.
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Zkuste vymazat data biometriky.
Nastavení - aplikace - zobrazit systémové aplikace a dejte vyhledat biometrics a tam vymažte data, měly by se smazat veškeré zaznamenané otisky! A poté zkuste znova registrovat otisky prstů.

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Vojta012 

Jen doplním kolegu @potasm , že po vymazání se jednat smažou všechny biometrické údaje, ale zároveň i přístupy ve všech aplikacích, které biometriku používají - například bankovní aplikace atd.

Dále bych doporučil ještě vyzkoušet Wipe cache - vymazání operační paměti systému.

https://r2.community.samsung.com/t5/Tech-Talk/wipe-partition-cache-in-s10-after-android-11-update/td...

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zkuste si zapnout dotykovou citlivost v nastavení displeje:

Screenshot_20210713-071024_Settings.jpg

Ale poku dvám to doteď fungovalo, bude problém spíš jinde. Zkuste vymazat biometrii, jak radili kolegové, smazáním cache také nic nezkazíte. Pokud vám náhodou angličtina nejde k duhu, česky máte návod zde: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
samsunt
First Poster
Možnosti
Co dělat když vůbec snímač nefunguje a hlásí mi to problém :hlasí to snímač otisků prstů nefunguje
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

@samsunt reklamovat

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like