Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung Wallet

(Téma vytvořeno: 16-11-2024 09:39 AM)
198 Zobrazení
123456mz
Helping Hand
Možnosti

image

Zdravím. Chcel som si dať platobne údaje a podobne do samsung wallet ale keď som stlačiť presunúť (viď. Foto) tak mi to cele zrušilo a nefunguje mi to. Dá sa s tým niečo robiť?
0 Like
4 Odpovědi
OndřejOndra
Pioneer
Možnosti
Dělá mi to to samé. Myslím, že v ČR nemá ještě podporu.
Jirka77
Big Cheese
Možnosti
Nic nepřesouvám. Wallet nechci. Ale bohužel v budoucnu nás nic jiného asi nemine.
Samsung Galaxy S24U+
Galaxy Watch 7
Galaxy Buds2pro
カネキケン
Voyager
Možnosti
V SK a ČR samsung pay nie je podporovaný asi pred 3 rokmi som niekde videl články že to mali sprístupniť alebo sa pracovalo na tom, no asi nič z toho, ale dajú sa tam pridať len loyalty cards
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Samsung Wallet není oficiálně v ČR podporována, je to ostuda v době kdy kde nějaká start-up do pár měsíců udělá službu a neřeší odkud kdo je. Nepřidáte do Samsung Wallet ani svojí kartu, napíše to, že karta není podporována, mezi partnery je spousta dalších firem, ale například Audi si před apku neotevřete, nefunkční je taky přidání boarding passu od Air France ani Ryanairu, další firmy sem neměl jak vyzkoušet, využívám proto Google peněženku.

Bohužel v tuto chvíli na Samsung Wallet zapomeňte. Zda se někdy moloch Samsung dokope uvolnit tuto službu i pro zákazníky v ČR/SR je ve hvězdách. 

S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like