Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy s10+

(Téma vytvořeno: 30-08-2022 12:24 PM)
270 Zobrazení
kovarcik
First Poster
Možnosti

Zdravím, když pokaždé zmačknu tlačítko domovské obrazovky tak pořád dokola se mi ptá výběr aplikace na plochu domovská obrazovka one UI nebo samsung Kids i když pořád dávám obrazovka one UI vždy pořád to při zmáčknutí se objeví. Paměť spoustěču sem mazal. ale při nouzovem spuštění mobilu mi to nedělá vše v pořádku prosím o pomoc
0 Like
6 Odpovědi
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Nastavení - Aplikace - Výchozí aplikace - Vstupní aplikace
0 Like
kovarcik
First Poster
Možnosti
Díky ale to mám nastaveno obrazovka one UI. Přesto mně po tlačítku pořád vyskakuje jé to otravné
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste to v tom nastavení dát na něco jiného a pak zpět. Nejspíš se nějak dostalo nastavení do stanu, kdy to nebere změny. Mazání paměti je zbytečné, tím mažete něco úplně jiného, než potřebujete.

Případně nainstalujte nějaký jiný launcher (třeba Nova launcher), nastavte ho jako výchozí a pak zase změňte na OneUI.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

kovarcik
First Poster
Možnosti
Děkuji vyzkoušel jsem pořád stejně pořád mi to vyskakuje po zmáčknutí domovského tlačítka.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Zkuste ještě vymazat systémové cache. Návod najdete zde: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...

Pokud to nepomůže, tak už jedině tovární nastavení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
kovarcik
First Poster
Možnosti
Zkusím děkuji tovární nastavení kdyby to dělalo i v nouzovem (zabezpečené) stavu. Ale tam je vše v pohodě funguje jak má ale když přepnu no normálního stavu tak to vyskakuje nechápu. Aplikace které jsem stáhl jsem zmazal co byli z třetí ruky a pořád to dělá. Podle mně se něco aktualizovalo a proto to dělá a bezpečný režim to vypíná a vše funguje jak má. To bude něco v systému jen to najít
0 Like