Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zdravím, chtěl by jsem se zeptat, mám samsung galaxy s21 5g

(Téma vytvořeno: 14-08-2024 12:55 AM)
174 Zobrazení
razvan333
Student
Možnosti
Mám ho asi půl roku , ale až teď se mi stalo že mi nejdou zvuky oznámení, když někdo volá tak jde všechno jak má
Ale napr:messenger , instagram , snapchat,Gmail apodobne jen vibruji 
Přitom mám normálně zaple zvuky 
Ale naopak když hraju nějakou hru tak mi normálně přijde oznameni se zvukem 
Měl to někdo taky ? 
Byl bych rád za radu díky....
Mějte se 
0 Like
4 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @razvan333

Nepoužíváte režim Nerušit nebo nemáte nastavenou nějakou rutinu? Pokud se problém s oznámením projevuje nahodile, tak těžko říct zda se podaří odhalit příčinu, a zda nebude lepší udělat obnovení do tovární nastavení, to by mělo pravděpodobně problém vyřešit. 

fajnsnek2
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

@razvan333 zdravím, dajte nám vedieť 😉 

0 Like
razvan333
Student
Možnosti
Dobrý večer děkuji za odpověď , ale bohužel tovární nastavení též nepomohlo
Ale je zajímavé že když jsem třeba na YouTube tak mi oznameni chodí se zvukem
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň @razvan333 .

Neopisujete, čo k tejto situácií viedlo - napr. aktualizácia, nepoužívanie aplikácií a pod. Opisujete, že upozornenie na volanie a v aplikácií YouTube je funkčné - zdá sa teda, že smartfón je v poriadku a bude sa jednať o aplikácie tretích strán. 

Pokiaľ nefungujú určité upozornenia, overte si v Nastavení - Oznámení - Oznámení aplikace - aplikácie, ktoré majú povolenie upozornenia zasielať. Ak je posuvník u požadovanej aplikácie zašedlý - zapnite ho. Taktiež overte, či sa požadované aplikácie nenachádzajú v zozname aplikácií v hlbokom spánku: Nastavení -Baterie - Limity využití na pozadí - Aplikace v režimu hlubokého spánku.

V prípade, že tento postup nepovedie k náprave, neváhajte sa obrátiť na zákaznícku linku Samsung na bezplatnom telefónnom čísle 800 726 786, kde sa kolegovia môžu na váš problém pozrieť prostredníctvom Remote priamo vo vašom telefóne. Držíme palce

0 Like