Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Watch 5 Pro - Nabíjení

(Téma vytvořeno: 31-07-2024 10:46 AM)
260 Zobrazení
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
Chci se zeptat, když se nechávají v noci na nabíječce zapnuté, tak jsou někdy ráno teplé. Nevadí to? Nebo se musí před nabíjením vypínat? Děkuji.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jak jsem psal, není to nebezpečné, ale praktikovat to každou noc vzhledem k baterii není to nejlepší. Ale dělá to tak spousta uživatelů a pokud měníte hodinky co dva, tři roky, tak bych to neřešil.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jj věřím tomu. Proto jsem psal, že bych to tak nehrotil.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

12 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @RostislavVR6
nevadí, je stejné jako s telefony. Kdyby to byl nebezpečný stav, tak by to se to neprovozovalo.

0 Like
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
Aha, zřejmě jsem trefil dobu, kdy klesla baterie pod 100% a hodinky začly dobíjet? Neškodí to baterii? Děkuji.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ponechanie batérie dlhší čas v plne nabitom stave z dlhodobého hľadiska vždy znižuje jej životnosť. Platí to aj pre hodinky a celonočné nabíjanie. Batéria by to mala, ale dva roky vydržať.
0 Like
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
Telefon mi po nabití na 100% vypne nabíjení. Dělá mi to i myš Razer. Takže u hodinek by se to mělo sundat s nabíječky? Nevypnou nabíjení a nabíjí (přebijí) stále)
0 Like
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
.... stále?...
0 Like
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
Děkuji.
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Samozrejme nabíjanie sa ukončí, ale batéria je pravidelne po dlhú dobu udržiavaná v plne nabitom stave a to lithiové batérie nemajú rady.
0 Like
RostislavVR6
Voyager
Možnosti
Aha, takže jak se ráno vzbudím, tak hned sundat s nabíječky?
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jak jsem psal, není to nebezpečné, ale praktikovat to každou noc vzhledem k baterii není to nejlepší. Ale dělá to tak spousta uživatelů a pokud měníte hodinky co dva, tři roky, tak bych to neřešil.