Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SD karta

(Téma vytvořeno: 30-07-2024 11:28 AM)
345 Zobrazení
Naty11
Journeyman
Možnosti
Dobrý den, včera jsem si koupila SD kartu ale neustále mi to píše v mobilu že není vložena... při diagnostice mi napsali že je vadná ale tomu se mi moc nechce věřit mám Evo plus 512GB 
Vložena sd karta je správně jinak tam dát ani nejde tak nevím kde jsem udělala chybu.
Jestli tu měl někdo stejný problém a nějakým zázrakem ho vyřešil ráda bych uvítala nějakou radu.
Moc děkuji Natálie 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Naty11
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer, všem moc děkuji za rady které jsem od vás dostala.. moc si toho vážím
Situaci jsem vyřešila... zašla jsem do prodejny kde jsem SD kartu kupovala chtěli mi ji reklamovat ale to jsem odmítla a zkusila jsem prodejnu kde opravují PC a notebooky a tam mi pán pomohl 😊 stačilo ji dát jen do PC nemusel ji ani naformatovat a problém byl vyřešen během 10 sekund 😊

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Zkuste ji v pocitaci naformatovat jako ntfs. Pripadne ji zformatujte rovnou v telefonu.
Naty11
Journeyman
Možnosti
Já nemám PC ani notebook taky mě to napadlo ale momentálně mám k dispozici jen mobil
0 Like
Standa
Pioneer
Možnosti
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako písal FRENKY22, tak kartu bude pravdepodobne potrebné naformátovať a bez počítača sa pri tom nezaobídete. Pri SD kartách je to pomerne bežný problém a formát vo väčšine prípadov zaberie.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
NTFS telefon přečte, ale nepůjde do ní zapisovat.

Formatujte do exFAT, aby zvládl telefon zápis (i objemnějších) dat.
0 Like
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný večer @Naty11 , podarilo sa situáciu nejak vyriešiť? 

Pokiaľ nemáte počítač na sformátovanie karty, oslovila by som niekoho z vášho okolia, nech vám pomôže. Kamaráti, susedia, prípadne sa neváhajte obrátiť na predajcu 😉 A naviac, ak vám pri diagnostike karta hlási chybu, môže rovno vyrešiť prípadný problém SD karty. Dajte nám vedieť 😉 držíme palce

0 Like
Řešení
Naty11
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer, všem moc děkuji za rady které jsem od vás dostala.. moc si toho vážím
Situaci jsem vyřešila... zašla jsem do prodejny kde jsem SD kartu kupovala chtěli mi ji reklamovat ale to jsem odmítla a zkusila jsem prodejnu kde opravují PC a notebooky a tam mi pán pomohl 😊 stačilo ji dát jen do PC nemusel ji ani naformatovat a problém byl vyřešen během 10 sekund 😊