Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zdravim

(Téma vytvořeno: 17-08-2022 10:10 PM)
336 Zobrazení
Aladino1
First Poster
Možnosti
Poradi mi někdo proc mi nejde udělat reset telefonu s10+ do továrního nastaveni?diky
0 Like
10 Odpovědi
PetrH
Navigator
Možnosti
Když to více popíšeš pokusím se ti pomoct, ale takhle ani nevím jakou cestu jsi zvolil...
Poradím ti, zkus: Nastavení ➡️ Obecná správa ➡️ Obnovit.
Tam vybereš zda chceš obnovit tovární data, nastavení sítě, nastavení usnadnění nebo všechna nastavení.
Pokud chceš telefon dostat do stavu, v jakém jsi jej vytáhl z krabičky zvol "obnovit tovární data" TIM SE VEŠKERÁ DATA VYMAŽOU, neručím za ně :face-with-tears-of-joy: a telefon se obnoví do továrního nastavení. Snad jsem ti pomohl...
0 Like
_See26
Navigator
Možnosti
Zdravím,
Tovární nastavení lze obnovit následovně, nastavení -> obecná správa -> obnovit -> obnovit tovární data. Pokud tento postup nebude fungovat, postupujte následovně (následující proces může způsobit potíže za které nenesu žádnou zodpovědnost) stiskněte současně tlačítko zvýšení hlasitosti a napájecí tlačítko dokud se neobjeví logo SAMSUNG, následovně (u některých modelu při zapínání držte zapínací tlačítko), dále tlačítkami snízit/zvýšit hlasitost vyberte data/factory reset a potvrďte tlačítkem napájení. Pokud nastanou potíže nebo se mnou popisovaný postup neodvažujete provést kontaktujte Samsung podporu.
Hezký zbytek dne/večera.
0 Like
Aladino1
First Poster
Možnosti
Koupil jsem telefon a pan je prihlasen na samsung account,chtěl sem se přihlásit přes svůj účet ale to nebylo možné a kdyz sem chtěl udělat reset telefonu opět se ukázal pana ucet,požádal sem ho jestli mi nedá heslo(dal) zadal jsem a napsalo mi to ze bylo mnohokrát zkouseno a uplny restet pres tri tlačítka vůbec nemůžu udelat
0 Like
Aladino1
First Poster
Možnosti
To jsem zkoušel ale jak sem potom psal níže je tam stále ulozena jina osoba a nedá se to zmenit
0 Like
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Dobrý den @Aladino1 ,

pokud se vám nepodařilo přihlásit k účtu Samsung, zkuste to po dnes znovu.

Rád bych se s vámi také podělil o informace o funkci automatického obnovení továrního nastavení (FRP Factory Reset Protection), která je součástí zabezpečení tabletu/telefonu se systémem Android. Funkce je automatická.

Pokud nebyl účet Google před obnovením továrního nastavení odstraněn, bude funkce vyžadovat přihlášení k tomuto účtu. FRP zabraňuje krádeži a aktivaci cizí osobou. Bohužel se však FRP bude chovat stejně i v případě, že zapomenete přihlašovací údaje k účtu Google, které jste do zařízení vložili.

Zařízení můžete zkusit odemknout pomocí údajů od předchozího majitele. Pokud se vám to nepodaří, musíte se obrátit na servisní středisko, kde se prokážete dokladem o zaplacení s fakturou, že jste řádným vlastníkem zařízení a že zařízení nebylo odcizeno.

Přeji hezký den, vvllaaddaa

0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Tlačítka držte stisknutá dokud se nezobrazí logo. Zkuste jen zvýšení hlasitosti a zapínací tlačítko.
0 Like
Aladino1
First Poster
Možnosti
Stačí odinstalovat aplikace,vypnout telefon,zapnout a nainstalovat znovu a jde to normalne
0 Like
LukasCharous
Apprentice
Možnosti
Odinstalovat nastavení? 😀
0 Like
Aladino1
First Poster
Možnosti
Odinstalovat aplikaci samsung account,o žádném nastavení sem nepsal 😉
0 Like