Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

S21 úložisko

(Téma vytvořeno: 04-01-2024 04:37 PM)
130 Zobrazení
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Zdravim dnes sa mi stalo to ze mi len tak z ničoho nic pribudli 2gb do uloziska. Nic som nefotil nainštaloval ani nic podobne. Rano som mal zabranych 116gb a teraz mam 118gb len tak z nicoho nic. Vie niekto co to znamená?
0 Like
6 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný večer,
takto na diaľku Vám toto asi nikto presne nezodpovie, nakoľko možných príčin je veľa. Môže ísť o stiahnuté updaty, môže ísť o nejakú vytvorenú zálohu (napr. pre hodinky alebo inú), prípadne ak takto sledujete úložisko možno používate aj nejakú appku na čistenie úložiska a pribudnuté dáta si stiahli appky naspäť po čistení a podobne.
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Zistil som ze vyrovnávacia pamäť žerie moc vela. Vycistil som uplne a zasa pribudol 1gb pritom nemam žiadne specialne appky
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Cache je dobré sem-tam mazať,kvôli ukladaniu róznych cookies súborov,stranok a obrazkov,ktore prehliadače ukladajú do pamäte hlavne kvôli rýchlejšiemu načitaniu ,ale za cenu ukrájania pamäte.Ten narast pamäte je možno z automatického nastavenia výmazu niektorých obrazkov a videí z galerie, z koša,kde ostavajú uložené po dobu 30 dní🤔👍🖐
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Nemáte náhodou zapnutú funkciu RAM Plus?

0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Vypnuté.
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Spotify, YouTube, Netflix, prípadne nejaké podobné aplikácie si často "naťahujú" a ukladajú dáta do medzipamäte. Stačí, ak pozriete napr. nejaké dlhšie 4K video na YouTube a môže sa týmto dočasne zaplniť úložisko