Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Podsvietenie s21

(Téma vytvořeno: 23-11-2023 06:18 AM)
191 Zobrazení
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Zdravim...dnes rano som si vsimol zaujímavý ukaz na mojom s21. Ked som si rano svietil tak bol podsvietený celý rám nie len led svetlo ktore ma svietiť. Skúšal som to aj na inej s21 a robí to tiež. Je to vada alebo normalna vlastnosť aj ked je to az smiešne...

image

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Zadné kryty zariadení sú zo skla, prípadne plastu. Pod nimi je fólia, ktorá ich "zafarbí". A ako isto vieme, oba materiály dokážu svetlo prepúšťať, no i viesť -> napr. optické vlákna 😉

Preto je normálne, že v prípade, že sa svetlo na 100% nerozptýli do okolia -> je materiálom aspoň čiastočne "pohltené" -> tak sa svetlo v materiály rozptýli -> zadný kryt bude mimo farebnú fóliu "svietiť" 🙂

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Possumiss
Explorer
Možnosti

Áno, jedná sa o vlastnosť, aj iné modely to tak maju 🙂 

Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Zadné kryty zariadení sú zo skla, prípadne plastu. Pod nimi je fólia, ktorá ich "zafarbí". A ako isto vieme, oba materiály dokážu svetlo prepúšťať, no i viesť -> napr. optické vlákna 😉

Preto je normálne, že v prípade, že sa svetlo na 100% nerozptýli do okolia -> je materiálom aspoň čiastočne "pohltené" -> tak sa svetlo v materiály rozptýli -> zadný kryt bude mimo farebnú fóliu "svietiť" 🙂

123456mz
Helping Hand
Možnosti
Ďakujem pekne
0 Like
123456mz
Helping Hand
Možnosti
Vďaka
0 Like